Neler yeni
Misafir görüntüleme limiti aşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu kısıtlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kayıt olun
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Yeni çekiliş Youtube @rezervasyon (2015)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ajiba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ajiba

Investor
Herkese selamlar. Yeni hafta için yeni bir çekiliş yapalım dedik 🙂

Turizm sektörüne yönelik jenerik ve projelik bir username ile 2015 tarihli kanalımızı bu forumda çekilişe katılan bir arkadaşımıza hediye edeceğiz. Kanal alt kanaldır, tertemiz, ihlalsiz bir mazisi vardır. Yapmanız gereken sadece gönderi altına; " çekilişe katılıyorum" yazmak.

Konu açıldıktan 48 saat sonra çekilişe katılım tamamlanır. Ortada bir hakkaniyetsizlik olmaması adına @SatoshiTURK hocamın yada uygun gördüğü bir yönetici arkadaşın bu gönderi altına "çekilişe katılıyorum" mesajı yazarak katılım sağlayan forum üyeleri arasında yapılacak çekiliş sonucu belirlenen kişiye kanalı ücretsiz hediye edeceğim. Kanal alt kanaldır, mazisi temizdir. Şimdiden kazanacak arkadaşa hayırlı olsun 🙂

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-05-06-15-22-35-170-edit_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2024-05-06-15-22-35-170-edit_com.android.chrome.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 39
kodyazilimci daha uygun gibi benim kendi kanalım var ama ben biraz 180 aboneyi geçemedim bir türlü yakında ama güzel bir CleanArchitecture yada MicroServices serii sine başlarsam sanırım olabilirim gibi umuyorum.
teşekkürler bu arada.

kodyazilimci daha uygun gibi benim kendi kanalım var ama ben biraz 180 aboneyi geçemedim bir türlü yakında ama güzel bir CleanArchitecture yada MicroServices serii sine başlarsam sanırım olabilirim gibi umuyorum.
teşekkürler bu arada.
Çok abone istiyorsan hocam, sözüm ona, maymunluk yapman lâzım! Aklı başında işlere de, aklı başında insana da talep yok artık. Alem ucuz şovmenlerin, saçma sapan işlerin peşinde malesef.. 🤬

Yabancı bir yazarın (adını hatırlamıyorum) şöyle güzel bir sözü aklıma geldi: "Küçük insanların gölgelerinin, büyük olduğu yerde, güneş batıyor demektir."

Forum istatistikleri

Konular
14.128
Kullanıcılar
7.108
Son üye
Ressam
Geri