Neler yeni
Misafir görüntüleme sınırlıdır
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Yeni Taraftar Tokenleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ramazanakbulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    paribu
R

Ramazanakbulut

Misafir
Paribu son dönemlerde pişmanlık ve güzellik gözüyle bakılan bir borsa tartışması devam etmekte. Yoğunluk konusunda sıkıntı yaşaması olumsuz bir yönü olarak değerlendiriliyor fakat taraftar tokenleri ile büyük bir çıkış yaşadığı aşikar.

Reklamlarda dahi karşımıza sıkça çıkan ve sponsor olmaya başlayan bu kripto borsa
Türkiye ile avrupanın büyük liglerindeki birkaç takımda gelişen anlaşmalar mevcut CHZ anlaşma sağlarsa eğer paribuda aktifleşecek tokenlerin fiyatları nasıl olur sizce?
  1. Beşiktaş
  2. Arsenal
  3. M.United
Coin çıkaracağı söylenen klüplerden olduğu söylendi bu klüplerin ekonomisinde yukarıya doğru seyrelme yaşanabilirimi benim kanatimce güzel bir proje olabilir tekrardan bu bir yatırım tavsiyesi değildir 🙂

Daha önce gördüklerime göre taraftar tokenleri ilk çıktıkları bir kaç gün yüksek artışlar yaşayabiliyor. İlk çıktıkları zaman değerlendirilip kâr edilebilir diye düşünüyorum. (YTD)

Paribu son dönemlerde pişmanlık ve güzellik gözüyle bakılan bir borsa tartışması devam etmekte. Yoğunluk konusunda sıkıntı yaşaması olumsuz bir yönü olarak değerlendiriliyor fakat taraftar tokenleri ile büyük bir çıkış yaşadığı aşikar.

Reklamlarda dahi karşımıza sıkça çıkan ve sponsor olmaya başlayan bu kripto borsa
Türkiye ile avrupanın büyük liglerindeki birkaç takımda gelişen anlaşmalar mevcut CHZ anlaşma sağlarsa eğer paribuda aktifleşecek tokenlerin fiyatları nasıl olur sizce?
  1. Beşiktaş
  2. Arsenal
  3. M.United
Coin çıkaracağı söylenen klüplerden olduğu söylendi bu klüplerin ekonomisinde yukarıya doğru seyrelme yaşanabilirimi benim kanatimce güzel bir proje olabilir tekrardan bu bir yatırım tavsiyesi değildir 🙂
tutcağını sanmıyorum ama çok eğlenceli olurdu

Forum istatistikleri

Konular
14.135
Kullanıcılar
7.110
Son üye
benguuu
Geri