Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00167969
Dünyanın aktif en eski borsası. Bu birikimle uzaya çıkmaları lazımdı 🙂ilk arasında ve diğer bir çok borsaya göre temkinli ve güzel listelemeler ile garantici oynuyor
Dünyanın aktif en eski borsası. Bu birikimle uzaya çıkmaları lazımdı 🙂ilk arasında ve diğer bir çok borsaya göre temkinli ve güzel listelemeler ile garantici oynuyor
arada bir kapanma yaşamış ama tebrik etmek lazım işleyişleri gerçekten güzel kimseyi üzmeden işlerine bakıyorlar ilginçDünyanın aktif en eski borsası. Bu birikimle uzaya çıkmaları lazımdı 🙂
bitcide var ama düşük aoy oranlarıTürk borsalarında stake olayı yok. İlk getiren piyasayı toplar.
Stake açılış sorunu vardı bir ara onlarda. Hala var mı 🙂bitcide var ama düşük aoy oranları
Türkiye den çekildiler. Kıbrıs merkezli idiler. Sadece BTC barindirma hizmeti verdiler bir süre. Ama kimsenin tek kurusu içeride kalmadığı bildiğim kadarıyla. Sunucuları Türkiye ye taşıyıp geri döndüler.arada bir kapanma yaşamış ama tebrik etmek lazım işleyişleri gerçekten güzel kimseyi üzmeden işlerine bakıyorlar ilginç
biliyorum o yüzden takdir ettim o dönem kimseye ödeme ypmasalar kimse bişey demezdiTürkiye den çekildiler. Kıbrıs merkezli idiler. Sadece BTC barindirma hizmeti verdiler bir süre. Ama kimsenin tek kurusu içeride kalmadığı bildiğim kadarıyla. Sunucuları Türkiye ye taşıyıp geri döndüler.
ben bir kaç stake projesinde sıkıntı yaşamadım sadece global borsalar gibi günlük ödeme yapmıyorda toplu ödeme yapıyorStake açılış sorunu vardı bir ara onlarda. Hala var mı 🙂
sen yap sana öyle şirketler bağlarım ki token çıkartmak için lauchpad lideri oluruz öyle dandik değil sağlam şirketler sağlam projeler getiririm hatta ilk olarak FCİ token çıkartırız 😀paribu kullanmayın kullandırtmayın.
bu arada resimdeki mesaj için hayırlısı diyorum 🙂