Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

YouTube Video İzle Kazan

Toplam 377 TL ödeme almışım bu siteden 🙂 En son ödemeyi 19.03.2021 tarihinde aldıktan sonra bırakmışım. Konuyu görünce anılarım canlandı. Ödeme limitine ulaşmak için ya kredi çarpanı yüksek video izlemek ya da saniyesi uzun videoyu açık bırakıp gitmek önemli aslında.

Ama şimdi bir girip bakayım dedim, 5 dakika 36 saniyelik x 3 kredi veren bir video var. Saniye uzunluğu ise 3-5 dakika arası olan videolar var. Video sayısı baya azalmış. Kazanılan krediyi sisteme satmaktansa pazarda satmak daha iyi oluyordu. Çünkü sistem 10000 krediyi 1 TL'ye alırken, pazarda 5000-6000 krediyi alıcı bulursanız 1 TL'ye daha satarsanız.

Ödemelerinde hiç sorun yaşamadım fakat kredi kazanmak video çarpanı, video süresi ve video sayısı kaynaklı zorlaşmış gibi. Yine de uğraşmak isteyen olursa sağlam bir site diye nacizane fikrimi söylemek istedim.

Forum istatistikleri

Konular
13.880
Kullanıcılar
6.960
Son üye
asilzade
Geri