Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

YouTube Video İzle Kazan

Toplam 377 TL ödeme almışım bu siteden 🙂 En son ödemeyi 19.03.2021 tarihinde aldıktan sonra bırakmışım. Konuyu görünce anılarım canlandı. Ödeme limitine ulaşmak için ya kredi çarpanı yüksek video izlemek ya da saniyesi uzun videoyu açık bırakıp gitmek önemli aslında.

Ama şimdi bir girip bakayım dedim, 5 dakika 36 saniyelik x 3 kredi veren bir video var. Saniye uzunluğu ise 3-5 dakika arası olan videolar var. Video sayısı baya azalmış. Kazanılan krediyi sisteme satmaktansa pazarda satmak daha iyi oluyordu. Çünkü sistem 10000 krediyi 1 TL'ye alırken, pazarda 5000-6000 krediyi alıcı bulursanız 1 TL'ye daha satarsanız.

Ödemelerinde hiç sorun yaşamadım fakat kredi kazanmak video çarpanı, video süresi ve video sayısı kaynaklı zorlaşmış gibi. Yine de uğraşmak isteyen olursa sağlam bir site diye nacizane fikrimi söylemek istedim.

Forum istatistikleri

Konular
13.640
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri