Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Youtube Video İzle Kripto Para Kazan

Parayı çekmek için 750 etkinlik gerekiyormuş. Siye ilgimi çekti ama şu sıralar fazla vaktim yok. Üye oldum ama şu an uğraşamam. Unutmazsam bir kaç hafta sonra uğraşacağım. Bilgisayar başında olmadığım zamanlar bu siteden uzun youtube videosu açıp işime bakmak mantıklı geldi bana.

Parayı çekmek için 750 etkinlik gerekiyormuş. Siye ilgimi çekti ama şu sıralar fazla vaktim yok. Üye oldum ama şu an uğraşamam. Unutmazsam bir kaç hafta sonra uğraşacağım. Bilgisayar başında olmadığım zamanlar bu siteden uzun youtube videosu açıp işime bakmak mantıklı geldi bana.
evet 750 etkinlik istiyor buda 3 günde çok rahat yapılabiliyor.Normal üyelikte günlük 300 etkinlik sınırı var premium hediyeler ile bu sınır 750 etkinlik oluyor sitedeki hediyeleri almayı unutmayınız.4 yıldır kesintisiz kullanıyorum.Siteyi kullanacak arkadaşlar en az günlük 150 200 etkinlik yaparlarsa az da olsa güzel paralar çekebilirler.

Forum istatistikleri

Konular
13.883
Kullanıcılar
6.960
Son üye
asilzade
Geri