Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Zamlar Loading....

Değişen bir şey yok, aynı filmi tekrar izleyeceğiz. Asgari ücret %50 artar, rakamsal bazla iyi görünür ama işçinin eline geçmeden erir. Benim asıl merak ettiğim yılın ortasından sonrası; artış olmayacağı söylenmişti, bu fiyatla haziran sonrası nasıl olacak onu merak ediyorum.

Ha birde emekliyi merak ediyorum; 7500 liraya %50 zam verilse bile asgari ücretin çok altında kalacak, %100 verilirse bir ihtimal ihya edebilir ama oda çok zor gibi!
emekliye verilen zam 7500 üzerinden değil kök maaş üzerinden hesaplancak oda çok çok aşağıda yani aradaki makas bayağı açılacak demek

Asgari ücret türkiyede ki fakir yada sabit gelirli in kabusudur.
Yahu anlamıyorum herkes aynı maaşı neden almak zorunda
Oturanda çok agır iş yapanda aynı maaşı akıyor bu nasıl bir saçmalıktır
İnsanlar keşke asgari ücreti kabul etmeme şansına sahip olabilse ama
Biz dedigim gibi bu zihniyetle daha çoook bu filmi izleriz.
Daha iyi bir Türkiye için inşallah aklımızı başımıza alır da düşünürüz nereye gidiyoruz yeter deriz inşallah.

Asgari ücret türkiyede ki fakir yada sabit gelirli in kabusudur.
Yahu anlamıyorum herkes aynı maaşı neden almak zorunda
Oturanda çok agır iş yapanda aynı maaşı akıyor bu nasıl bir saçmalıktır
İnsanlar keşke asgari ücreti kabul etmeme şansına sahip olabilse ama
Biz dedigim gibi bu zihniyetle daha çoook bu filmi izleriz.
Daha iyi bir Türkiye için inşallah aklımızı başımıza alır da düşünürüz nereye gidiyoruz yeter deriz inşallah.
Asgari ücreti kabul etmeme şansımız var. Serbest girişimcilik hakkımız da var. Ülkemizde çalışma konusunda bir sınırlama ya da kısıtlama söz konusu değil hocam.

Sorun, ekonomik dengenin bir türlü sağlanamıyor olması.

Asgari ücreti kabul etmeme şansımız var. Serbest girişimcilik hakkımız da var. Ülkemizde çalışma konusunda bir sınırlama ya da kısıtlama söz konusu değil hocam.

Sorun, ekonomik dengenin bir türlü sağlanamıyor olması.
Söylemek istedigim şansımız var ama boş kalmayı göze alabiliyorsak çünkü kabul etmezsen büyük ihtimalle işsiz kalırsın
Yoksa karar senindir derler ama iş yokta derler sana göre

Az önce markete gittim. Baktım ki zamlar loaded.

Geç kalmışız. 😁
Bim için kurumsal gruplarından bugün için fiyat güncellemelerini hızlı bir şekilde yapalım talimatı verilmiş zaten.

Anlamadığım daha ödemedigin personel giderini neden şimdi yansıtır. Denetleyen, işlem yapan bu konuda çok önemli. Ama en önemlisi vicdan. Vicdan yoksunu, ölü üzerinden bile para kazanmaya çalışan bir toplum olduğumuz sürece birşey değişeceğine gram inancım yok.

Bim için kurumsal gruplarından bugün için fiyat güncellemelerini hızlı bir şekilde yapalım talimatı verilmiş zaten.

Anlamadığım daha ödemedigin personel giderini neden şimdi yansıtır. Denetleyen, işlem yapan bu konuda çok önemli. Ama en önemlisi vicdan. Vicdan yoksunu, ölü üzerinden bile para kazanmaya çalışan bir toplum olduğumuz sürece birşey değişeceğine gram inancım yok.
Aynen katılyorum hocam. Artı şunu da eklemeden geçemeyeceğim; mesela ülke olarak lirayı bırakıp, dolara geçsek, yeminle doları da değersizleştiririz.

Her gün zam yiyen ürün ve hizmetler karşısında dolar da neye uğradığını şaşırır. Aynı anda bu kadar hızlı ve yüksek zamlanma başka bir ülkede var mıdır, bilemiyorum.

Forum istatistikleri

Konular
13.641
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri