Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Yükselme Potansiyeline Sahip Altcoinler Hangileri?

entrepreneur-1340649_640.jpg


Ünlü analistlerin yükseliş beklentisi olan kripto para birimlerini paylaşmaya devam ediyoruz. İsimlerini özellikle sıklıkla duyduğum analistler var. Bunlardan biri de Michael van de Poppe. Şimdi Michael van de Poppe’ın özellikle Şubat ve Mart ayları öngörülerine bir göz atalım. Sonrasında da, yine piyasanın tanınan kripto para yatırımcılarından biri olan Austin Arnold’un görüşleriyle devam edelim.

Van De Poppe’un Favori Altcoinleri

Van de Poppe, kısa süre önce bir Youtube videosu çekerek 1-2 ay içinde yükselme ivmesi yakalayacağını düşündüğü bazı altcoinler hakkında görüş bildirdi. Bu altcoinler arasında özellikle 2 tanesine dikkat çekiyor ünlü analist. Bunlardan biri, şu anda zaten bir yükseliş trendi yakalamış olan Cosmos (ATOM). Diğer ise, analistin bir süre düştükten sonra yükselişe geçmeye hazırlandığını düşündüğü Celer Network (CELR). Bu iki altcoinin Tether’e karşı yakaladıkları yükselişi BTC’ye karşı da yakalamayı başardığını dile getiriyor Poppe.

Coinmarketcap verilerine göre, Cosmos, son 1 haftada % 40’lık bir yükseliş oranına sahip. Son 24 saatte ise, % 3’lük bir düzeltme yaptığı görülüyor. Cosmos’un anlık fiyatı 23 dolar. CELR’in 1 haftalık performansı % 22’lik bir artış yaşadığı yönünde. CELR, Son 24 saatte ise, % 5’e yakın bir artış performansı göstermeyi başarmış. CELR şu anda 0,20 dolar seviyelerinde.

Van de Poppe’a göre, BTC’YE karşı yükseliş yaşaması muhtemel olan diğer bir altcoin de Harmony (ONE).

Poppe, Harmony’nin bir dirençle karşılaştığı için biraz düşebileceğini, sonrasında ise yükselişe geçeceğini belirtiyor. Ünlü analist, ONE‘nin 180 satoshi’ye ulaşacağı görüşünde. Coinmarketcap’e baktığımızda Harmony’nin son 1 haftada % 53’lük bir kazanç elde ettiğini görüyoruz. Son % 24 saatte ise % !in altında bir kazanca sahip.

DIA’yı da yakından takip ettiğini belirten analist, kısa süre içinde fiyatında yaşanacak düşüşün ardından 770 satoshi bandına çıkacağına inanıyor. ONE’nin güncel fiyatı 0,027 dolar seviyelerinde yer alıyor.

DIA’nın verilerine baktığımızda, son 1 hafta % 17 artarken, son 24 saatte % 3’e yakın artış yaşadığını görüyoruz. DIA şu anda 3,23 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Van de Poppe, TomoChain’in de (TOMO) Bitcoin’e karşı pozitif işaretler taşıdığını söylüyor. Konsolide bir durumda olan TOMO, yükselişe geçerse 3.000 dolara ulaşabilir.

Tomo’nun verileri bize son 24 saat içinde yükselişe geçtiğini gösteriyor. Son 1 haftada % 8’lik yükseliş oranına karşın, son 24 saatte % 9’un üzerinde bir artış oranı yakalamış. TOMO’nun güncel fiyatı ise 2,15 dolar seviyelerinde.

Austin Arnold’un Favori Altcoinleri

Altcoin Daily kurucusu olan profesyonel yatırımcı Austin Arnold, piyasada yaptığı sık tahminlerle bilinen bir analist. Bu yıl içinde güzel yükseliş kaydedeceğini düşündüğü altcoinler hakkında yine fikir beyan ediyor Arnold.

Arnold da yine Poppe gibi bir Youtube videosu çekerek analizlerini paylaşıyor.

Ünlü analistin takip ettiği altcoinlerin başında anonim finans sektörünün dikkat çeken altcoinlerinden Synthetix geliyor. Büyük şirketlerin SNX’e ciddi yatırımlar yaptığını belirten Arnold, bu durumun fiyat artışına yol açacağını düşünüyor.

SNX son 1 hafta içinde % 10’luk bir düşüş yaşarken, son 24 saatte % 3 oranında düşüş yaşamış durumda. Şu anki fiyatı ise 23 dolar seviyelerinde. Alım yapmak için fırsat yaratan bir altcoin konumunda Şu anda SNX.

Analistin dikkat çektiği diğer bir altcoin de, son zamanlarda yaptığı güncellemelerle giderek anonim hale gelen Cardano (ADA). Ünlü yatırımcı, Mart sonuna gelindiğinde tamamen anonim hale geleceğini belirttiği ADA’nın, yükseliş yaşamasının kaçınılmaz olduğunu vurguluyor.

ADA son hafta yaptığı düzletmenin ardından tekrar yükselişe geçmiş görünüyor. Son 1 haftada % 10’luk kayıp yaşadığı anlaşılan ADA, son 24 saatte % 5 yükselerek bunun yarısını telafi etmeyi başardı. ADA şu anda 0,92 dolar seviyelerinde.

Arnold, daha önce de bahsini ettiği Litecoin için çılgın denilebilecek tahminler yapıyor. Arnold’a göre, Litecoin 20 kat artarak 2.740 dolar seviyelerine ulaşacak.

Litecoin 1 haftada % 20 oranında kazanım elde etti. Son 24 saatte % 0,3 kazanç sağlayan Litecoin şu anda 226 dolar fiyata sahip.

DeFi sektörünün başat oyuncularından olan Unıswap’ın 100 milyar dolar hacme ulaşan ilk anonim borsa olduğunu belirten analist, UNI’nin bu başarıyla birlikte 1 yıl içinde yükselişe geçebileceğini belirtiyor.

UNI, yaşadığı güzel çıkışın ardından düzeltme yaşıyordu. Kendini tekrar toparlayan altcoin, son 1 haftada % 0,09, son 24 saatte % 0,20’lik bir yükseliş kaydetti. UNI’nin şu anki fiyatı ise 21 dolar seviyelerinde yer alıyor.


Analist, ayrıca favori altcoininin, Stellar olduğunu vurguluyor. Visa’nın 60 milyonluk ödeme ağını USDC’ye bağlayacağını açıklamasının, ödemeler için çok iyi bir seçenek olan Stellar’a yarayacağını belirtiyor. Visa müşterilerinin USDC kullanımlarını yüksek işlem ücreti ödememek için Ethereum değil de, Stellar üzerinden yapacağını, bu durumun da XML’ye oldukça pozitif yansıyacağının altını çiziyor.

Son 1 haftada % 10 civarında bir kazanç sağlamayı başaran XML, son 24 saatte % 2 oranında kazanım sağladı. XLM’nin güncel fiyatı ise 0,50 dolar seviyelerinde bulunuyor.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,256
Mesajlar
60,724
Kullanıcılar
6,715
Son üye
youyou
Geri
Üst