Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

APENFT Airdrop Programı Binance

ByCold

Kıdemli Çavuş
https://www.binance.comhttps://www.binance.com


Binance kullanıcıları için TRON (TRX), BitTorrent (BTT) ve JUST (JST) elinde tutanlar APENFT (NFT) airdrop programını duyurdu.

Airdrop için anlık ekran görüntüleri, Haziran 2021'den Haziran 2023'e kadar her ayın 10'unda saat 15.00.00'te (TSİ) alınacaktır. TRON (TRX), BitTorrent (BTT) ve JUST (JST) sahiplerine aylık olarak airdrop ile NFT verilecektir.

Airdrop Katılmak İçin Gerekenler
https://www.binance.comBinance hesabına sahip olmak. https://www.binance.com
https://www.binance.comMinimum 100 TRX veya 100 JST veya 2000 BTT sahip olmanız.

Lütfen dikkate alınız:
  • Airdrop süresince TRX, BTT ve JST alım satımları etkilenmeyecektir.
  • Binance, yukarıda belirtilen tarih ve saatte Binance kullanıcıları tarafından tutulan tüm TRX, BTT ve JST tokenlerin anlık görüntüsünü alacak ve NFT'leri aşağıdaki formüle göre dağıtacaktır:
    • TRX tutan A kullanıcısının alacağı NFT miktarı = (Anlık görüntü alımı anında TRX tutan A kullanıcısının tuttuğu TRX miktarı / Anlık görüntü alımı anında borsadaki toplam TRX miktarı) * Binance'in TRX tuttuğu için aldığı toplam NFT airdrop miktarı;
    • BTT tutan A kullanıcısının alacağı NFT miktarı = (Anlık görüntü alımı anında BTT tutan A kullanıcısının tuttuğu BTT miktarı / Anlık görüntü alımı anında borsadaki toplam BTT miktarı) * Binance'in BTT tuttuğu için aldığı toplam NFT airdrop miktarı;
    • JST tutan A kullanıcısının alacağı NFT miktarı = (Anlık görüntü alımı anında JST tutan A kullanıcısının tuttuğu JST miktarı / Anlık görüntü alımı anında borsadaki toplam JST miktarı) * Binance'in JST tuttuğu için aldığı toplam NFT airdrop miktarı.
  • Anlık görüntü alımı sırasında yatırma veya çekme işlemlerine devam edilen TRX, BTT ve JST tokenleri TRX, BTT ve JST bakiyenize dahil edilmez. Anlık görüntü alınmasından önce yatırma ve çekme işlemlerinin tamamlanması için yeterli zamanı ayırdığınızdan lütfen emin olun.
  • NFT airdrop'u almaya hak kazanabilmesi için her kullanıcının anlık görüntü anında (bekleyen alım satım emirlerindekiler de dahil) aşağıdaki minimum bakiyelere sahip olması gerekir:
    • 100 TRX
    • Veya 2.000 BTT
    • Veya 100 JST
  • Anlık görüntülere Spot cüzdanlar ve Staking hesaplarındaki TRX, BTT ve JST bakiyeleri de dahil edilecektir. Henüz dağıtılmamış TRX, BTT ve JST getirileri bu hesaplamaya dahil edilmeyecektir.
  • Diğer tüm coin/tokenler için uygulanan sıkı listeleme inceleme süreci NFT'nin Binance'te alınıp satılması ve listelenmesi için de uygulanacaktır. Bu airdrop'un desteklenmesi, NFT'nin listeleneceğini garanti etmez. Binance, şirket içi politikası uyarınca hiçbir listelemeyi garanti etmez.
  • Binance, projenin borsalara NFT token dağıtımını tamamlamasından sonra NFT tokenleri aylık olarak dağıtacaktır. Binance kullanıcılarına dağıtım tamamlandığında, bir duyuru daha yayımlanacaktır.
  • Amerikalı kişiler, kuruluşlar ve yaptırıma tabi ülkelerden kullanıcılar bu airdrop'tan faydalanamaz. Daha fazla bilgi için lütfen Binance Kullanım Koşulları'na bakın.
TRX, BTT ve JST sahiplerine NFT token airdrop'u hakkında daha fazla bilgi için bu duyuruyu inceleyebilirsiniz:
  • BTC, ETH, TUSD, TRX, BTT ve JST Sahiplerine APENFT (NFT) Airdrop Kuralları Hakkında APENFT Foundation Tarafından Duyuru
Risk uyarısı: Kripto para alım satımı yüksek piyasa riski içerir. Lütfen yatırımlarınızı dikkatlice yapın. Binance, yüksek kaliteli coinleri seçmek için her türlü çabayı gösterecek, ancak alım satımdan kaynaklanan kayıplarınızdan sorumlu olmayacaktır.
 
Şansınıza tam denk gelmiş hocam. Her ayın 10'unda saat 15.00.00'te (TSİ) elinde tutanların ekran görüntüsünü alıyorlar, ayın 10 unda elinizde tutmaya özen gösterin :)
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,244
Mesajlar
60,498
Kullanıcılar
6,715
Son üye
BurakBey
Geri
Üst