Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

DeFi'de Geleneksel Finans

money-g14b645c88_640.jpg

DeFi'de Geleneksel Finans
ETH, BSC ve MATIC tabanlı MANTRA (OM), bir blockchain platformunda dApps ve dApp üreticileri için ölçeklenebilir ve güvenli bir çalışma ortamı sağlamak için tasarlanmış bir protokoldür. Ölçeklenebilirliği arttırmak için bölme ve ağ dışı işlemleri kullanır. dApp üreticilerine özelleştirilebilir bir smart contract platformu sunar ve dApps'in güvenliğini sağlamak için güçlü bir güvenlik duvarı sağlar.

Perakende staking ile kullanıcıların kendilerine ait blockchain ağına katılmalarını ve ağın gücünü arttırmak için tokenlerini staking yapmalarını sağlar. Bu sayede, kullanıcılar ağın işlem hızını ve güvenliğini arttırırken, staking yaptıkları tokenlerin değerini arttırabilir.
Perakende staking, daha az teknik bilgiye sahip kullanıcılar için de uygundur çünkü platform onların staking işlemlerini otomatik olarak yürütür ve kullanıcılar sadece tokenlerini staking hizmetine yatırmakla yetinir.

Kurumsal delegasyon ile müşterilerine blockchain ve kripto para dünyasına dair güvenli ve profesyonel hizmetler sunar. Bu hizmetler arasında, kurumsal yatırımcılar için kripto para yatırım fonları oluşturma, kurumsal blockchain çözümleri tasarlamak ve uygulamak, kurumsal müşterilerin kripto paralarını güvenli bir şekilde saklamak ve yönetmek gibi hizmetler yer alır.

Düğüm yönetimi ile kurumsal müşterilerinin blockchain ağlarını kurma, yönetme ve bakımını yapmalarını sağlar. Beyaz etiket doğrulayıcı operasyonları, kurumsal müşterilerinin kendi doğrulayıcılarını kullanarak blockchain ağlarını çalıştırmalarını sağlar. Bu hizmetler, kurumsal müşterilerin blockchain teknolojisiyle ilgili ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandı.

Kısacası MANTRA, DeFi'nin şeffaflığını ve hızını geleneksel finans ile buluşturur.

Protokolün OM adında bir natif tokeni var.

Max. arz: 888,888,888 (589,700,484 dolaşımda)
ATH: 0,7238$ Mart 2021
Fiyat: 0,034$
Borsa: Binance, Gate, OKX ve birçok. YTD.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,244
Mesajlar
60,499
Kullanıcılar
6,717
Son üye
mehmet7321
Geri
Üst