Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

HempCoin (HTC) Nedir ? Ne İşe Yarar ?

Bazinga

Tümgeneral
HempCoin.png

HempCoin, çiftçilik, tarım sektörlerini blockchain'e taşımak ve likidite sağlamak için oluşturulmuş bir kripto para projesidir. Dünya üzerindeki üreticiler ve dağıtıcılar için bir birleşim platformu olarak işlev görmektedir. Merkeziyetsiz olan bu platformun amacı trilyon dolar değere sahip tarım sektörünü desteklemek ve daha fazla gelişmesini sağlamaktır.

HempCoin projesi, 2014 yılında kurulmuştur. HempCoin ilk kripto para birimlerinden biri ve ilk tarım için çalışan kripto para birimlerinden biridir.

2017 yılının sonlarında ise platform kullanım alanlarını genişletmiştir.

HempCoin, masternode üzerine çalışır. En az 50.000 THC coine sahip kişiler masternode aracılığı ile güvenli ve gizli bir şekilde işleme katılabilirler. Bu işlemler ise platforma katkı verecek ve masternode'a katılan kişiler için birer teminat olacaktır.

HempCoin, kullanıcıların ödüllerini dağıtmak için Proof of Stake (PoS) sistemini kullanmaktadırlar. Bu sayede ödüller daha güvenli bir şekilde dağıtılır. Kullanıcılar sisteme online cüzdanlar ile para yatırabilirler.

HempCoin platformu, hard fork ile çalışır. Hard fork, herhangi bir kripto para biriminin kodunu değiştirir ve o kripto parayı on iki parçaya bölmektedir. Ayrıca, kripto para fork sayesinde, zincirdeki eski ve geçersiz işlemleri onaylamaktadır.

HemCoin, HempPay isimli bir sisteme sahiptir. Bu sistem ile eşler arası işlemler gerçekleştirilir. Satıcı kişi sisteme HempPay ile sistemini entegre eder ve pos cihazları gibi satış noktası işlemleri atar. Bu sayede ana düğümler eşler arası işlemler yapmayı mümkün kılar.

HempCoin, toplam arzı 267,603,035 THC, maksimum arzı 300,000,000 THC ve dolaşımdaki arzı ise 267,467,885 THC coindir.
HempCoin, Bittrex, Graviex borsalarından alınabilir.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,244
Mesajlar
60,498
Kullanıcılar
6,715
Son üye
BurakBey
Geri
Üst