Neler yeni

Merhabalar

• DYOR (Do Your Own Research): Kendi araştırmalarınızı yapın anlamına gelir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efsun

Er

0.00000000
  • 0.00000000  

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar.
Forumda yeniyim referans kodu ile geldim foruma, para kazanma ozelliğinden dolayı burdayım benim ogrenmek istedigim sorular var arkadaşlar:
İlk olarak bu sistem gordugum kadarı ile btc ağırlıkı btc dışında istediğimiz kadar istediğimiz konuyu açmakda ozgurmuyuz buna ozellikle yoneticiler cevap verebilirmi forumda az kisiyiz ilgilenebilirler zannımca diğer sorum ise benimle alakalı diyebilirim
Arkadaşlar web sitesi açmayı planlıyorum bi yakınım ile ancak web sitesi açtığımda neler yapmalıyım temeyı kendimmi yazmalıyım satınmı alayım hangi host şirketi oneririsiniz nasıl kazanç sağlarım ne kadar surede kazanırım değerli bilgileriniz paylaşırsanız çok sevinirim arkadaşlar cevap veren ve ilgilenen herkeze şimdiden teşekkür ederim aite açma konusu önemli :)

SatoshiTURK

Programmer
Level 1 (1X)
Level 2 (2X)
Level 3 (3X)
Level 4 (4X)
Level 5 (5X)
Level 6 (6X)
Level 7 (7X)
Level 8 (8X)
Level 9 (9X)
Level 10 (10X)
Web sitesi
satoshiturk.com

0.81047659
  • 0.00000000  
Öncelikle abuk subuk olmadıkça tüm konular şimdilik paylaşılabilir.
Ama önceliğimiz ve Sıcak baktığımız daha doğrusu tercihen :D Kripto para sektörü, Bilmiyor musun bu sektörü ? öğrenmesi hiç zor değil...

Site açmadan önce güzel araştır.
Hosting Dedicated VPS düşünürsen DRyazilim.com Tavsiye ederim bizzat Bize Ait. :)
Reklamın iyisi kötüsü olmaz :) Senden kazanacağımız her kuruş bu foruma dönecektir :)

Bu arada hoş geldin kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...