Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Oyun Oynama ve Kazanma Nasıl Olur?

Mehmetdemir.xd

Uzman Çavuş
Oyun oynayarak para kazanma nasıl olur ve bunların siteleri nelerdir? Evet arkadaşlar oyun oynayarak para kazanma siteleri vardır. Birçoğunu bilmediğim de doğrudur. Şuanlık aktif olarak kullandığım tek bir tane oyun oynama sitesi vardır. Ama söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir. Oyun kapanırsa sonra pişmanlık duymayın. Gidip de büyün servetinizi yatırmanızı istemem. Ben şayet tek oynuyorum, sadece bir kere yatırdım. Oyunun ismi ise Rollercoin. Ben parayı yatırdım, madencilik cihazı almak istedim. 300 tl gibi çok ufak bi mebla yatırdım. Sadece ufak bir madencilik cihazı alabildim. Oyun oynayarak kazanmanız daha fazla ve mantıklı olur gibime geliyor. Ne gerek var arkadaşlar para yatırmaya böyle sitelere. Oyununu oyna zaten paranı takır takır biriktir orada. Btc, Rollercoin, Doge, Ethereum ve Tether madenciliklerini yapabilirsiniz. Ben Btc yapıyorum. Gün içinde aktif olarak kazımımı yaparım. Zaten bayram tatiline de girdik, daha çok oynamaya çalışıyorum. Satoshi Türk'de güzel bir site arkadaşlar ama oyun yok bu sitede. Aslında bu sitede oyun kategorisi eklenirse çok güzel olur gibime geliyor. Söylediklerim asla birer yatırım tavsiyesi değildir, kendi görüşlerimdir.
 
Rollercoin sitesinde kazandığını çekeceksin. Kesinlikle makine satın almayacaksın. Üye sayısı günden güne arttığı için bir süre sonra üretim gücü otomatikmen düşüyor. Makine satın aldığında sadece üretim gücünü koruyabiliyorsun. Aslında bir çeşit bulut madenciliği şeklinde yatırım sistemi. Yatırılan kazançların geri alınması çok uzun sürüyor. 12 ay gibi.
 
oyun oynayarak değil de reklam izleyerek veya anket doldurarak kazanma siteleri daha çok çünkü bu tarz siteler daha gerçekçi geliyor insanlara youtubeabone var bayağı uğraştırıyor ama çekilişlerinden kazandırıyor tosla nın anketleri de veya bountynin anketleri de kazandırıyor
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,240
Mesajlar
60,389
Kullanıcılar
6,716
Son üye
BurakBey
Geri
Üst