Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Ripple CTO'su SEC'e Tepki Gösteriyor: Kripto Düzenlemeleri İçin Net Yönergeler Talep Ediyor

lit0lit

Kıdemli Üstçavuş
xrp.jpg


Ripple CTO'su SEC'e Tepki Gösteriyor: Kripto Düzenlemeleri İçin Net Yönergeler Talep Ediyor:

David Schwartz, Ripple CTO'su olarak kripto para birimi düzenlemelerine ilişkin SEC'in net yönergeler sağlamamasını eleştirmek için Twitter'da yorumlar yaptı. Schwartz, SEC'in dijital varlıklarla ilgili çalışmalarında adil veya makul olmadığını ve kural koyma ve mevzuatın, sektör için yasayı tanımlamak için yaptırım eylemlerinden daha iyi araçlar olduğunu belirtti.

Schwartz'ın eleştirileri, Coinbase'in SEC ile uyumlu olmak için makul kurallar sağlamak istediğini belirten baş hukuk sorumlusu Paul Grewal'ın açıklamasına yanıt olarak geldi. Grewal, Coinbase'in SEC tarafından belirlenen kuralları takip etmeye istekli olduğunu belirtirken, Schwartz SEC'in yeterince net kurallar belirlemediğini savundu.

Coinbase'in duruşu, ABD kripto düzenleme ortamının daha fazla rehberlik yerine daha fazla yaptırıma ihtiyacı olduğu yönünde. Şirket, SEC ile dokuz ay boyunca 30'dan fazla kez görüştü ve varlıklarının ve hizmetlerinin yasallığına güveniyor. Coinbase, stake hizmetlerinin Howey testi de dahil olmak üzere herhangi bir yasal standart kapsamında menkul kıymet olmadığını belirtti.

Schwartz ayrıca Ripple'ın XRP'yi piyasaya sürmeden önce neden düzenleyiciden bir eylemsizlik mektubu istemediği sorusunu ele aldı. Schwartz, bu sürecin Ripple için faydalı olmadığını düşündüğünü ve başka hiçbir kripto şirketinin bu süreçten verimli bir sonuç almadığını öne sürdü.

SEC, kripto para birimleri ve dijital varlıkların yasal statülerini belirlemek için sık sık incelemeler yürütmekte ve bu varlıkların yasal olarak tanımlandığı durumlarda uyumlu olunması gereken kurallar belirlemektedir. Ancak, Schwartz ve Coinbase gibi bazı kişi ve şirketler, SEC'in daha net ve makul kurallar belirlemesi gerektiğini savunmaktadır.
Yatırım Tavsiyesi Değildir!
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,242
Mesajlar
60,395
Kullanıcılar
6,716
Son üye
BurakBey
Geri
Üst