Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Shibarium Name Service (SNS) Nedir ? Ne İşe Yarar ?

Bazinga

Tümgeneral
Shibarium Name Service.png

SNS, yeni nesil inşaatçılar ve kripto meraklıları için özel ve önemli bir girişimdir. Bu proje, kripto para dünyasında bir kimlik oyunu için son derece önemlidir. SNS, Shibarium adı verilen blok zinciri için önemli bir bileşen olan bir kimlik katmanı sağlamaktadır.

SNS, Shibarium'un ilk benimsenen isim hizmeti olma hedefiyle yola çıkmıştır. Bu isim hizmeti, .inu alanı basmanızı veya satın almanızı sağlar. Her .inu alanı, kripto cüzdanınızı temsil eder ve Shibarium Metaverse'deki kripto, NFT'ler ve hemen hemen her şeyi satın almanıza olanak tanır.

ENS alan adları, insanların nadir kimliklere sahip olmanın rahatlığını ve prestijini önemsediklerini gösterdi. Bu nedenle, SNS belirteği kullanarak DOGTAG'ınızı Ethereum üzerinde basabilirsiniz. Bu belirteç başlangıçta bir .inu alanı için makbuz görevi görecek bir ERC721 belirteci olacaktır. Yakında ek alanlar için de mevcut olacaktır.

SNS, yaklaşan ve önemli Shibarium lansmanını desteklemek için blockchain tarayıcı projeleriyle görüşmektedir. Bu projeler, .inu alan adlarını entegre etmek ve desteklemek için tasarlanmıştır. SNS, kripto para dünyasında önemli bir kimlik katmanı sağlamakta ve Shibarium'un başarılı olmasına yardımcı olmaktadır.

Shibarium Name Service (SNS), toplam ve maksimum arzı 100,000,000,000 SNS coindir.
Shibarium Name Service (SNS), Uniswap, ShibaSwap borsalarından alınabilir.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Hoşuma gitti. Akıllı sözleşme yeteneği olan her blok zinciri domain alanına yöneliyor.
 
Çok apar topar çıkmış gibiler. Şubatta Twitter açılmış martta piyasada.

Opensea de satışlar falan. Anlam veremedim. İsmi bile olmayan bir hesaptan satışlar üstelik
Ben doğrudan Shiba Inu'ya ait name server projesi sandım. O zaman topluluktan birilerinin Shiba isminin gücünü kullanarak piyasaya sürdüğü bir şey demek ki.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,244
Mesajlar
60,499
Kullanıcılar
6,717
Son üye
mehmet7321
Geri
Üst