dilarakay62
Crypto Curious
- BNB
- 0,00000000
Öncellikle emeğinize sağlık 10 dolarla yola çıkıp sonrasında katlayarak gitmek daha makul geliyor bana, umarım hedefinize ulaşırsınız.
Teşekkür ederim. Mevcut kripto para yatrımlarımda bende o yöntemi izlerim. Bu başlık altında anlattığım içine girmiş olduğum bir macera ve bir deneme. Bakalım hedefe ulaşabilecek miyim.Öncellikle emeğinize sağlık 10 dolarla yola çıkıp sonrasında katlayarak gitmek daha makul geliyor bana, umarım hedefinize ulaşırsınız.
Umarım ulaşırsınız.Teşekkür ederim. Mevcut kripto para yatrımlarımda bende o yöntemi izlerim. Bu başlık altında anlattığım içine girmiş olduğum bir macera ve bir deneme. Bakalım hedefe ulaşabilecek miyim.
Yazıyı oluşturduktan sonra genel piyasa düşüşüne bu coin de katıldı ve fiyatı bir miktar düştü. Ancak satın aldığım fiyatın hala çok üstünde.Şu anki mevcut durumu gerçekten merak ediyorum, ara ara durumunu paylaşabilir misin ?
Tebrik ederim 🙂 Umarım kazancınız kat kat daha artar 🙂Sizden sonra shiba almıştım 10usd 400 usd oldu binanceye açıldıgında 🙂