Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

16 Yaşındaki Bir Gence Neler Önerirsiniz?

Morkolips

Speculator
Başlıkta da belirttiğim gibi bana neler önerirsiniz? Daha önce de farklı konularda belki okuyan abilerim varsa bilgisayara ilgisi olan bir bireyim. Daha öncesinde bilgisayar olmadığı için aklımdaki çoğu şeyi telefondan başardım. Bana göre insan isterse herşeyi basarabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam ne yap, ne et, mutlu olacağın bir meslek bul. Yarın bir gün iş hayatına atıldığında, eşinden, çocuklarından, annenden, babandan ve sevdiğin herkesten daha çok o işle muhatap olacaksın. O iş hayatın olacak.

O yüzden sevebileceğin birşeyler olmalı. Az kazanırsın, çok kazanırsın o da ayrı bir matematik tabii ki.. Onu da mutlaka hesaba kat.

Selametle.

ben eğitim, iş olarak değilde gelecek olarak bir katkı vereyim, biriktirebildiğin kadar kripto biriktir, zaruri ihtiyaç dışında satma, senin yaşında olsaydım fiyat takibi bile yapmaz, alır-biriktirir tutardım, ama bunu yatırım tavsiyesi olarak görme, sonuçta ne olacağını hiç birimiz bilmiyoruz, risk taşın altına elini sokana aittir.

YTD

Bana göre insan isterse her şeyi basarabilir.

Olayın temelini çözmüşsün zaten.

Mesleki açıdan: yazılımcı olmak istiyorsan önce bir alan belirlemeni fakat mümkün olduğunca her alandan ufak da olsa bilgi sahibi olmanı tavsiye ederim. Yeni bir şeyler öğrenmek istediğinde mutlaka uygulama yaparak test etmeni, notlar almanı ve bol bol araştırma yapmanı öneririm. Yazılımda hatalara doğrulardan daha fazla önem vermelisin ne kadar çok hata çözersen o kadar çok iyi olursun.

Hayat tavsiyesi olarak da kendine yatırım yapmanı öneririm.

Hocam ne yap, ne et, mutlu olacağın bir meslek bul. Yarın bir gün iş hayatına atıldığında, eşinden, çocuklarından, annenden, babandan ve sevdiğin herkesten daha çok o işle muhatap olacaksın. O iş hayatın olacak.

O yüzden sevebileceğin birşeyler olmalı. Az kazanırsın, çok kazanırsın o da ayrı bir matematik tabii ki.. Onu da mutlaka hesaba kat.

Selametle.
Hocam sevdiğim bir iş parasından da değil seviyorum bu işi 😃 tabi parası da önemli bir yandan ama🙂 Teşekkürler yorumunuz için

ben eğitim, iş olarak değilde gelecek olarak bir katkı vereyim, biriktirebildiğin kadar kripto biriktir, zaruri ihtiyaç dışında satma, senin yaşında olsaydım fiyat takibi bile yapmaz, alır-biriktirir tutardım, ama bunu yatırım tavsiyesi olarak görme, sonuçta ne olacağını hiç birimiz bilmiyoruz, risk taşın altına elini sokana aittir.

YTD
Hocam aslında bende baya vardı parayla almayıp airdoplardan gelen ama çoğu da malesef 0 oldu

Olayın temelini çözmüşsün zaten.

Mesleki açıdan: yazılımcı olmak istiyorsan önce bir alan belirlemeni fakat mümkün olduğunca her alandan ufak da olsa bilgi sahibi olmanı tavsiye ederim. Yeni bir şeyler öğrenmek istediğinde mutlaka uygulama yaparak test etmeni, notlar almanı ve bol bol araştırma yapmanı öneririm. Yazılımda hatalara doğrulardan daha fazla önem vermelisin ne kadar çok hata çözersen o kadar çok iyi olursun.

Hayat tavsiyesi olarak da kendine yatırım yapmanı öneririm.
Hocam kendine yatırım yap demişsiniz 😃 neler önerirsiniz

Forum istatistikleri

Konular
13.828
Kullanıcılar
6.948
Son üye
SukruEmre
Geri