Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

2500 dolarımı çaldılar likitide çektiler :(

KriptoMax

Crypto Curious
Arkadaşlar bir topluluk için coin oluşturdum. İlk aşamada deneme amaçlı 2500 dolar likitide koydum. Fakat bir de ne göreyim tüm likitideyi birisi çekmiş. Benim 1 milyon arz ürettiğim coinden 1 milyar arz basmış sanırım kendine. Ve tüm likitide değerim kadar satış yapmış. Bunu kurtaramam sanırım?

Yani benim anlamadığım kontrat sahibi benim remix ide den metamask cüzdanımı bağladım bunu nasıl yapıyorlar. Kontrat güvenilir mi başkası satış yapıp likitideyi boşaltabilir mi bunu nereden nasıl kontrol edebiliriz bilen varmı? 2500 dolarım gitti çok moralim bozuk

eğer başak biri likiditenizi aldı ise geri almanız pek mümkün değil.
kontratınızı bizle paylaşın incelyelim.
eger kontratta sorun yoksa başka bir çok ihtimal var üzerinde durulması gereken.

kontrat adresi :
kontrat kodları :
geri alamasanız bile bilgi sahibi olursunuz.

Arkadaşlar bir topluluk için coin oluşturdum. İlk aşamada deneme amaçlı 2500 dolar likitide koydum. Fakat bir de ne göreyim tüm likitideyi birisi çekmiş. Benim 1 milyon arz ürettiğim coinden 1 milyar arz basmış sanırım kendine. Ve tüm likitide değerim kadar satış yapmış. Bunu kurtaramam sanırım?

Yani benim anlamadığım kontrat sahibi benim remix ide den metamask cüzdanımı bağladım bunu nasıl yapıyorlar. Kontrat güvenilir mi başkası satış yapıp likitideyi boşaltabilir mi bunu nereden nasıl kontrol edebiliriz bilen varmı? 2500 dolarım gitti çok moralim bozuk
çok üzgünüm ben de merak ediyorum konuyu ilk defa böyle bir şey duydum

eğer başak biri likiditenizi aldı ise geri almanız pek mümkün değil.
kontratınızı bizle paylaşın incelyelim.
eger kontratta sorun yoksa başka bir çok ihtimal var üzerinde durulması gereken.

kontrat adresi :
kontrat kodları :
geri alamasanız bile bilgi sahibi olursunuz.
Ayrıca hocam bu likitideyi nasıl alıyorlar aklım almıyor yani token sahibi benim nasıl alabilir ki bunu 🙁 Kontrat kodlarını kontrol edebilceğimiz bir site var mı güvenilir mi değil mi diye bildiğiniz? Nelere dikkat etmemiz gerekiyor

githumb ta bulmuştum siteyi tam hatırlamıyorum şuan kafam gidik sanırım sonu .xyz ile bitiyordu. Bunlar anladığım bilerek kod paylaşıyor milleti dolandırmak için 🙁 Ben tokeni çıkarınca ona sinyal mi gitti bildirim mi gitti anlamadım nasıl haberi oldu daha kimseye duyurmamıştık bile. Nasıl böyle birşey olur ilginç

Forum istatistikleri

Konular
13.758
Kullanıcılar
6.915
Son üye
Shawn00
Geri