Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

2500 dolarımı çaldılar likitide çektiler :(

KriptoMax

Crypto Curious
Arkadaşlar bir topluluk için coin oluşturdum. İlk aşamada deneme amaçlı 2500 dolar likitide koydum. Fakat bir de ne göreyim tüm likitideyi birisi çekmiş. Benim 1 milyon arz ürettiğim coinden 1 milyar arz basmış sanırım kendine. Ve tüm likitide değerim kadar satış yapmış. Bunu kurtaramam sanırım?

Yani benim anlamadığım kontrat sahibi benim remix ide den metamask cüzdanımı bağladım bunu nasıl yapıyorlar. Kontrat güvenilir mi başkası satış yapıp likitideyi boşaltabilir mi bunu nereden nasıl kontrol edebiliriz bilen varmı? 2500 dolarım gitti çok moralim bozuk

Ben github a güvenmiştim hiç yazılım bilgim yok sıfır, aslında chat gptden baktım güvenilir kontrat nasıl olur. Chatgptte kontratta OnlyOwner ibaresi olunca sadece sahibi yönetebiliyor yazıyordu bende kodlara baktım OnlyOwner yazısını görünce dedim herhalde güvenilir :// ahh ahh pahalıya mal oldu bize. Ama allahtan sadece benim likitide gitti, bekleyip bizim topluluğumuzun üyeleri alışa geçip likitide büyüyünce hepsini alsa bu sefer insanları dolandırmış olcaktık. Grupta akrabalar eş dost akrabada var insanların paraları gidince nasıl açıklıcam durumu hepsi bana yüklencekti en azından ucuz yırttım.

hocam yazamıyorum hastane işlerim var, arada fırsat buldukça yazıyorum.
sadece github değil adwords açıp erc20 reklamı ile yine insanları dolandırıyorlar.
burada sorun güvenilir bir kaynaktan topluluktan bilgi alınmaması veya bilen biri ile görümemek. ben yaparım demek oysa ki iş gerçekten ciddi, arkadaşın dediği gibi ya topluluk dolandırılsa.

sağlık işlerini halledelim bakacağım detaylı hocam.

hocam yazamıyorum hastane işlerim var, arada fırsat buldukça yazıyorum.
sadece github değil adwords açıp erc20 reklamı ile yine insanları dolandırıyorlar.
burada sorun güvenilir bir kaynaktan topluluktan bilgi alınmaması veya bilen biri ile görümemek. ben yaparım demek oysa ki iş gerçekten ciddi, arkadaşın dediği gibi ya topluluk dolandırılsa.

sağlık işlerini halledelim bakacağım detaylı hocam.
Geçmiş olsun hocam tekrardan. Yapılacak birşey olursa haber edersin.

Forum istatistikleri

Konular
13.758
Kullanıcılar
6.915
Son üye
Shawn00
Geri