Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

2500 dolarımı çaldılar likitide çektiler :(

KriptoMax

Crypto Curious
Arkadaşlar bir topluluk için coin oluşturdum. İlk aşamada deneme amaçlı 2500 dolar likitide koydum. Fakat bir de ne göreyim tüm likitideyi birisi çekmiş. Benim 1 milyon arz ürettiğim coinden 1 milyar arz basmış sanırım kendine. Ve tüm likitide değerim kadar satış yapmış. Bunu kurtaramam sanırım?

Yani benim anlamadığım kontrat sahibi benim remix ide den metamask cüzdanımı bağladım bunu nasıl yapıyorlar. Kontrat güvenilir mi başkası satış yapıp likitideyi boşaltabilir mi bunu nereden nasıl kontrol edebiliriz bilen varmı? 2500 dolarım gitti çok moralim bozuk

Teşekkürler arkadaşlar. Yani aslında koda çok güvenemedim, orda kod açıklmasında herhangi bir kodu değiştirmeyin yoksa çalışmaz diyordu. Sonra açıklamada ekleyebildiğiniz kadar fazla likidite ekleyin daha çok alıcı çekersiniz falan yazıyordu. Aslında biraz şüphelendim fazla para eklememizi istiyor diye ama basiretim bağlandı.

Güvenliğini sorgulamak aklıma geldi aslında ama nasıl yapcağımı bilemedim.

Forum istatistikleri

Konular
13.758
Kullanıcılar
6.915
Son üye
Shawn00
Geri