Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

777 Token Nedir ve Ön Satışı

Çok elde tutulacak şeyler değil bunlar yani. Bitci peynir ekmek gibi canı sıkıldıkça bir sektör bulup, uydurma bir açıklama ile token basıyor. Biraz sisirecegini bilenler de alıyor. Kar eden ediyor kalanın elinde patlıyor.
kilitli almak kesinlikle mantıklı değil bitciden alınabiliyorsa kilitsiz alınmalı ( bunu diyen benim cüzdan kilitli arzlar ile dolu)

Kilitsizler saniyeler içinde bitiyor sözde. Kilitsiz alamayınca mecbur kilitli aliyorsundur.
öle oldu sonra baktım takip edemiyorum koyverdim gitti hepsi yerlerde kilidi açılanlara bir bakıyorum tahtada en yüksek emir bende 🙂 zarar ettirmedi hepsi kar bırakıyor ama uzun vesting olanların gerçekten takibi çok zor oluyor cüzdan bir boşalsın sonra kilitli bakarım diyorum sonra bir bakmışım yine kilitli almışım 🙂 Ön satış hastalığı oldu bende

öle oldu sonra baktım takip edemiyorum koyverdim gitti hepsi yerlerde kilidi açılanlara bir bakıyorum tahtada en yüksek emir bende 🙂 zarar ettirmedi hepsi kar bırakıyor ama uzun vesting olanların gerçekten takibi çok zor oluyor cüzdan bir boşalsın sonra kilitli bakarım diyorum sonra bir bakmışım yine kilitli almışım 🙂 Ön satış hastalığı oldu bende
Ön satış platformu olmaya çalışıyor bitci. Kazandirmazsa olamaz.

Ben daha farklı on satışları kolluyorum.

Forum istatistikleri

Konular
13.704
Kullanıcılar
6.900
Son üye
servercc
Geri