Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

777 Token Nedir ve Ön Satışı

1 M giren bir fenomen var tek başına eski memur kendisi 😀

şuan için tarihte bir şey yok hocam 15 kasım listeleme var 16-17 kasım ön satış var arada olabilir kasım ayı takvimlerinde her hafta bir şey var belkide öne çekmezler çok aşlan yok yüklenende yok
Alan sayısı az olduğundan hadi açın diye baskı yapanda çok yok 🙂
Evet Kasım ayı takvimi bayağı dolu gördüm. Doygunluga ulaşmaz insallah

Alan sayısı az olduğundan hadi açın diye baskı yapanda çok yok 🙂
Evet Kasım ayı takvimi bayağı dolu gördüm. Doygunluga ulaşmaz insallah
7 aralık saat 15:00 dedi tekrardan destek ekibi erkene alınmayacak dediler ama herşey olabilir aslında 7 aralık güzel çünkü şuan için aralık ayında açıklanan ön satış yok diğer projelerden elde edilen kar buraya akailir beat sabahtan beri sabit gidiyor düşmedi ilginç şekilde

7 aralık saat 15:00 dedi tekrardan destek ekibi erkene alınmayacak dediler ama herşey olabilir aslında 7 aralık güzel çünkü şuan için aralık ayında açıklanan ön satış yok diğer projelerden elde edilen kar buraya akailir beat sabahtan beri sabit gidiyor düşmedi ilginç şekilde
Bakalım hocam, göreceğiz.. o zamana da ön satış planlarlar. Aralık ayı daha belli değil bildiğim kadarıyla.

Bu arda söz verdikleri gibi 777 tokenlari yakmışlar
yakımı bekletmediler hocam ertesi gün direkt yaptılar ordan sıkıntı oldu biraz millet neden iki katı satış var diye yüklendi ama cevap olmadı bir iki fenomen ile bizim gibi bir kaç düşük yatırımcı haricinde alım yapan yok gibi tek başına 700 k lık alım yapan zaen ps5 de ona çıktı 😀

Son düzenleme:
yakımı bekletmediler hocam ertesi gün direkt yaptılar ordan sıkıntı oldu biraz millet neden iki katı satış var diye yüklendi ama cevap olmadı bir iki fenomen ile bizim gibi bir kaç düşük yatırımcı haricinde alım yapan yok gibi tek başına 700 k lık alım yapan zaen ps5 de ona çıktı 😀
Açıklama gereği duymuyorlar hocam. Her yerden yazdım. Cevap yok...

Forum istatistikleri

Konular
13.993
Kullanıcılar
6.996
Son üye
mascotwar
Geri