Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00086495
AMEPAY, kripto para dünyasının gerçek hayata en çok yaklaşmasını sağlayacak olan, basit ödeme şekillerinin şekil bulmuş halidir diyebiliriz. AMEPAY güvenilir bir kripto paralara dayalı ödeme sistemi şeklinde tasarlanmış ve üzerine kurulu olduğu blockchain teknolojisi sayesinde şeffaf bir yapıya sahip olan, aynı anda hem alıcıya anonimlik hem de satıcıya takip imkanı sunan bir sistemler bütünüdür. Bu platform üzerinde kullanılan token da AME Token olarak isimlendirilmiş.
AMEPAY ile tanışmam bir airdrop vasıtasıyla oldu. Aslında yaptığımı bile hatırlamıyorum. Trust wallet'te kendiisni görmemden sonra yaptığım araştırmalardan fena bir proje olmadığı kanısını çıkardım. şimdilik verdiklerin sözleri büyük ölçüde tuttular. Bir kripto para projesi için bu oldukça önemli bir şey. 2020'nin on günü Bkex borsası üzerinden IEO gerçekleştiren kripto para 0.02 dolardan satıldı. Aynı gün içerisinde al sat işlemleri başlayan token, kısa zamanda 0,034 dolar seviyesine tırmanarak %50'nin üzerinde değer kazandı. Bu tip projelerle uğraşanlar bilir; ICO ve IEO dönemlerindeki fiyatlar genelde sonrasında kripto paraların zor gördüğü durumlardır. Çıktıklarında genellikle ciddi bir düşüş trendine girerken ya çok uzun vadede ya da hiç görmeyeceği seviyeler olarak kalır bu fiyatlar. Aslında bu çıkış bile oldukça tatmin edici diyebilirim. Listelenmelerin devam edeceği ve telegram kanalında paylaşılana göre 7 Ocak itibariyle Bithumb globalde listeleneceği söylenmekte. günlerde ufak tefek gecikmeler olabildiğini de hatırlatmak istiyorum. 18 aylık dönem boyunca toplamda sadece 250 milyon adet token piyasada olacak. Genellikle bu sayının daha altında tutulmaya çalışılacağı sözü veriliyor.
Bu kripto para projesine ait yazı, tamamen yapılan araştırmlar sonucunda hazırlanmış olup yatırım Tavsiyesi Niteliği TAŞIMAMAKTADIR.