Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

AMEPAY ve AME Token Nedir?

Dünkü "Mart bitmeden listeleme olacak" açıklamasına gülmüştüm Mart zaten bitti diye ama harbiden oldu.

Diğer borsalarda da listeleme başlarsa alım fırsatı vermeden yeşil uzun bir direk çizebilir bakalım bahsedildiği gibi Mayıs başı veya ortası büyük bir süpriz yapıp yorumcuların bahsettiği 1$ yolculuğu başlayacakmı

Hayaller hayatlar.

Şuan airdrop 10 TL etmiyor. Hala listeli Amepay Gate borsasinda ama göndermek bile astarı yüzünden pahalıya geliyor 🙂
Hocam bir zamanlar Binance'den airdropla 70 bin adet NFT adında bir token kazandım. Binance bunu listelemediği için Gate.io hesabıma attım. 10 bin adedi transfer anında heba oldu. Geriye kalanını da Gate.io "değeri çok düşük olduğu" gerekçesiyle cüzdanıma yatıramadı bir türlü.

000 bilmem kaç dolardı 60 bin adet NFT. 😁

Hocam bir zamanlar Binance'den airdropla 70 bin adet NFT adında bir token kazandım. Binance bunu listelemediği için Gate.io hesabıma attım. 10 bin adedi transfer anında heba oldu. Geriye kalanını da Gate.io "değeri çok düşük olduğu" gerekçesiyle cüzdanıma yatıramadı bir türlü.

000 bilmem kaç dolardı 60 bin adet NFT. 😁
Nasıl bir NFT ymis o ben hiç hatırlamıyorum 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.659
Kullanıcılar
6.890
Son üye
EPICSWP_
Geri