Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

AMEPAY ve AME Token Nedir?

airdroptan ve alt seviyeden toplayan bende aynı düşüncedeyim , şuan tek umudum 10 cent üzerine çıkması ve çıkmam veya artık bir borsa listemesi duymak
Söz verip tutmama hoş değil. Zaman vermemeleri lazım. Herkes aynı şeyi söylüyor. Ocak dendi şubat oldu. Şubat dendi mart oldu. Şimdi mart dedin diyorsun ee işte martta birşeyler olur Nisan gibi olur diyorlar. Rahatsız edici. Unuttuğum bir para açıkçası oraya attığım. Ama sırf zarar vermek adına çıkarım bu saatten sonra. Peşimden de ciddi bir kar etmiş kitleyi sürüklerim. Hepsi ben alın dediğim için aldı. Karda ettiler. Ne zaman satacağız, hani ne oldu yükselecekti, başka borsalara girecekti, binance falan demiştin bu diyip duruyorlar. İnsanları beklentiye sokturuyorlar. Elon Musk In doge muhabbeti gibi. Artık inandırıcıkları kalmadı. Beni de insanlara karşı hoş olmayan bir duruma sokmaya başladı. Neyse....

Gate.io listeleme kampanyası başlattı AME için. Sosyal medya kitlesi çok daha küçükler rahatlıkla girdi. Ame ye kesin gözüyle bakıyorum şu andan itibaren diyebilirim 🙂

10 milyon oy gözünüzü korkutmasın. Kullanıcılar ellerindeki GT ye göre ( borsanın tokenı) oy hakkı kazanıyorlar 🙂

Gate.io listeleme kampanyası başlattı AME için. Sosyal medya kitlesi çok daha küçükler rahatlıkla girdi. Ame ye kesin gözüyle bakıyorum şu andan itibaren diyebilirim 🙂

10 milyon oy gözünüzü korkutmasın. Kullanıcılar ellerindeki GT ye göre ( borsanın tokenı) oy hakkı kazanıyorlar 🙂
bu haber fiyatlarada yansımış sanırım

Evet twitter de biraz önce okudum kısa sürede güzel bir oy almış fiyatıda 9 cent' e kadar fırlamış bu gazla bakalım nerelere kadar gidecek. çalışmalara devam ederlerse güzel kazanç sağlayacak gibi duruyor.

Forum istatistikleri

Konular
13.658
Kullanıcılar
6.890
Son üye
EPICSWP_
Geri