Neler yeni

Ben Kimim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mücadelenizde başarılar. Ben ikinci üniversiteme DGS ile geçtim, çok zor bir sınav değil. Hedeflediğin neyse ulaşırsın umarım.

Bu yolda sıkıntılar çekeceğiz ama inşallah o sıkıntıların ardından gelen mucize bizi çok güzel yerlere getirecek ..
Daha güzel yerlerde görmem dileğiyle ☺️
Başarılarınızın devamını dilerim. Aramıza hoş geldiniz. İyi forumlar...
Çok teşekkür ederim
Mücadelenizde başarılar. Ben ikinci üniversiteme DGS ile geçtim, çok zor bir sınav değil. Hedeflediğin neyse ulaşırsın umarım.
Kesinlikle zor degil ama beni zorlayan 45 matematik onuda basardigimi buraya yazacağım beraber sevinmemiz dileğiyle ☺️

Merhaba arkadaşlar. Ben Sema. 21 yaşında ilk online mezun öğrencilerdenim. Pandemiden dolayı bölümümün ikinci sınıfını online okuyup mezuniyetimi de online yapmak zorunda kaldım.

Medipol Üniversitesi, Patoloji Laboratuvar Teknikleri bölümünden mezunum. Bölümüme tam burslu olarak kayıt yapıp onur öğrenciliği ile mezun oldum.

Kpss'ye çalışma kararı alıp daha sonra gördüklerimden dolayı bu kararımdan vazgeçtim çünkü Türkiye standartlarında başarınız değil maalesef ki torpiliniz konuşuyor. Bu durum beni umutsuzluğa itti ve bölümümden atanmaktan umudumu kestim ve sonrasında DGS ile tanıştım.

Daha önce hiç duymamıştım. Bölüme girince öğrendim bu sınavı. Dgs'nin açılımı, dikey geçiş sınavı. Ön lisans bölümleri lisansa tamamlamak için girilen sınavdır. Diğer yazımda Dgs'yi daha ayrıntılı anlatacağım.

Kısa ve öz aslında tipik Türk öğrencisiyim. Hayat pahalı ve biz yaşamaya çalışıyoruz. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
güzel basarılar

Bende kendimi tanıtayım bari adım Emirhan.Kocaeli'de yaşıyorum.Karabük üniveristesi sbky 4. sınıf öğrencisiyim şuan tek beklentim okulu bitirip kaymakamlık sınavından iyi bir puan alabilmek.

Hiç bayan yazmamış hoşgeldin diye. Ben demiş olayım. Pandemi süreci herşeyi mahvettiği gibi eğitim hayatını da mahvetti. Ama mezun olmuşsun o yüzden tebrik ederim. Senin için iyi bir kariyer ve güzel ve sağlıklı bir hayat dilerim. 🙂 İyi forumlar.

Mezun olduğunuz üniversiteden memnun muydunuz ? Takip ettiğim ama karar kılmakta net olmadığım bir yer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.695
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri