Bonarous
Influencer
- BNB
- 0,00016100
Mücadelenizde başarılar. Ben ikinci üniversiteme DGS ile geçtim, çok zor bir sınav değil. Hedeflediğin neyse ulaşırsın umarım.
Daha güzel yerlerde görmem dileğiyle ☺️Bu yolda sıkıntılar çekeceğiz ama inşallah o sıkıntıların ardından gelen mucize bizi çok güzel yerlere getirecek ..
Çok teşekkür ederimBaşarılarınızın devamını dilerim. Aramıza hoş geldiniz. İyi forumlar...
Kesinlikle zor degil ama beni zorlayan 45 matematik onuda basardigimi buraya yazacağım beraber sevinmemiz dileğiyle ☺️Mücadelenizde başarılar. Ben ikinci üniversiteme DGS ile geçtim, çok zor bir sınav değil. Hedeflediğin neyse ulaşırsın umarım.
16 mı 18 yaş sınırı var diye biliyorum.merhabalar ben 16 yaşındayım lise öğrencisiyim ...
Çok teşekkür ederimmHoş geldiniz tekrardan, keyifli forumlar. Sınavınızda başarılar.
güzel basarılarMerhaba arkadaşlar. Ben Sema. 21 yaşında ilk online mezun öğrencilerdenim. Pandemiden dolayı bölümümün ikinci sınıfını online okuyup mezuniyetimi de online yapmak zorunda kaldım.
Medipol Üniversitesi, Patoloji Laboratuvar Teknikleri bölümünden mezunum. Bölümüme tam burslu olarak kayıt yapıp onur öğrenciliği ile mezun oldum.
Kpss'ye çalışma kararı alıp daha sonra gördüklerimden dolayı bu kararımdan vazgeçtim çünkü Türkiye standartlarında başarınız değil maalesef ki torpiliniz konuşuyor. Bu durum beni umutsuzluğa itti ve bölümümden atanmaktan umudumu kestim ve sonrasında DGS ile tanıştım.
Daha önce hiç duymamıştım. Bölüme girince öğrendim bu sınavı. Dgs'nin açılımı, dikey geçiş sınavı. Ön lisans bölümleri lisansa tamamlamak için girilen sınavdır. Diğer yazımda Dgs'yi daha ayrıntılı anlatacağım.
Kısa ve öz aslında tipik Türk öğrencisiyim. Hayat pahalı ve biz yaşamaya çalışıyoruz. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Teşekkürlergüzel basarılar