Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Ben Kimim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her bir bireyin kendisine sorması elzem olan soru cümlesidir "ben kimim"
Peki ben kimim? Ben bir profesyonel satranç oyuncusuyum. 32 taş 64 kareye bağlı değil bağımli olan bir bireyim. Keşke ben bir jose raul capablanca, michael tal, boby fisher olsaydım.

Benim de aklıma hep bu cümle gelir, "Sen Kimsin Sofie Amundsen?" 🙂

Her bir bireyin kendisine sorması elzem olan soru cümlesidir "ben kimim"
Peki ben kimim? Ben bir profesyonel satranç oyuncusuyum. 32 taş 64 kareye bağlı değil bağımli olan bir bireyim. Keşke ben bir jose raul capablanca, michael tal, boby fisher olsaydım.
Forumda satrançla ilgili konular açılmıştı daha önce. Satranç diye arama yaparsanız çıkar karşınıza. 👍

Karanlığın hızı ışığın hızından fazladır

İlginiz için çok teşekkür ederim. Lakin söz konusu durum satranç ile alakalı değildi. Sadece sıradan "ben kimim" sorusuna bir cevap niteliği taşıyan amiyane sözlerdi. Yinede hassasiyetiniz ve nezaketiniz için bir kez daha teşekkür ederim. ☺

Merhaba arkadaşlar. Ben Sema. 21 yaşında ilk online mezun öğrencilerdenim. Pandemiden dolayı bölümümün ikinci sınıfını online okuyup mezuniyetimi de online yapmak zorunda kaldım.

Medipol Üniversitesi, Patoloji Laboratuvar Teknikleri bölümünden mezunum. Bölümüme tam burslu olarak kayıt yapıp onur öğrenciliği ile mezun oldum.

Kpss'ye çalışma kararı alıp daha sonra gördüklerimden dolayı bu kararımdan vazgeçtim çünkü Türkiye standartlarında başarınız değil maalesef ki torpiliniz konuşuyor. Bu durum beni umutsuzluğa itti ve bölümümden atanmaktan umudumu kestim ve sonrasında DGS ile tanıştım.

Daha önce hiç duymamıştım. Bölüme girince öğrendim bu sınavı. Dgs'nin açılımı, dikey geçiş sınavı. Ön lisans bölümleri lisansa tamamlamak için girilen sınavdır. Diğer yazımda Dgs'yi daha ayrıntılı anlatacağım.

Kısa ve öz aslında tipik Türk öğrencisiyim. Hayat pahalı ve biz yaşamaya çalışıyoruz. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Bu hayatta emek olmadan ekmek olmuyor..biryerlere gelebilmek için bazı zorluklara göğüs gerebilmek lazım.sizde bu yolda ilerliyorsunuz başarılarınızın devamını dilerim..siteye hoşgeldiniz bende yeni geldim bende hoşgeldim🙂

Bu hayatta emek olmadan ekmek olmuyor..biryerlere gelebilmek için bazı zorluklara göğüs gerebilmek lazım.sizde bu yolda ilerliyorsunuz başarılarınızın devamını dilerim..siteye hoşgeldiniz bende yeni geldim bende hoşgeldim🙂
Teşekkür ederim hepimiz hoşgeldik umarım güzel yolun yoldaşı oluruz ☺️
Merhaba bende 22 yaşındayım isim gereği şırnakta yaşıyorum 1 oğlum var ellerinden öper
Maşallah erken baba olmussunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.640
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri