Turgay
Crypto Curious
- BNB
- 0,00000150
Selam arkadaşlar. Siteniz çok güzel. Başarılarınızın devamını dilerim. Öncelikle kısaca kendimden bahsedeyim. Ben normalde Elektrik teknikeriyim. Bilgisayardan profosyonel olarak anlamam. Ama eskiden beri wep sitesi. Kodlama uygulama, oyun tasarımı gibi projelerim vardı. Ancak bunların hiç birisi gerçekleşmedi. Hayaller ve gerçekler. Hepimizin dünyadaki amacı para kazanmak. Para kazanmak istiyoruz çünkü kendimizi değerli kılmak istiyoruz. Para=Değer. Hepimizin değer yargıları farklı. Kimimiz beyaz rekten hoşlanır. Kimimiz siyahtan. Buda demektir ki. Kimimiz beyaza değer veriyor. Kimimiz siyaha. İnsanlarda topumdal alanda kendilerine matamatiksel olarak değer veriyorlar. Bindiği arabanın modeli o insan hakkında bizim o insanın varlıklı az varlıklı veya çok varlıklı olduğunu bize gösterir. İşte bu sebebten hepimiz para kazanmanın derdindeyiz. Daha çok kazanmak ve kendi değerimizi arttırmak. Evet bu bir hakikat. İnkar edilemez bir gerçek. Gelelim benim aklımdaki fikre. Satoşi bir ödeme sistemi geliştirdi ve dünya yavaş yavaş değişiyor. Ancak hala daha güçlü daha çok güçlü güçsüz daha çok güçsüz. Günümüzde güç=Para yani değer. Bir insan eğer bilgisayardan anlamıyorsa neden bir ağa bağlanıp 1 senelik birikimiyle cripto para alsın. O insanın anlamadığı bir yol bu. Ayrıca işlem gücü gerektiren bir sistemde zengin yine zengin fakirin ekran kartı alacak parası yok. Yeni çıkan kripto paraların da hepsi kopyala yapıştır şeklinde. Yani bir adamın kazması var altın çıkarmaya çalışıyor. Diğer adamın kepçesi var oda altın çıkarmaya çalışıyor. Ben diyorum ki kepçesi olan kazmaya devam etsin. Ama kazması olana bari otomatik kazma verelim. Yani kepçesi olan blok ödüllerini o kadar kolay alamasın. Yani dengeyi sağlamak lazım. Bu konu hakkında aklımda bir takım projeler var. Ama bunu tek başıma yapamam. Bu işlere merağı olan güvenilir arkadaşlara ihtiyavım var. Evet yeni bir eko sistem yaratmaktan bahsediyorum. Bitcoin gibi ama tam olarak aynı değil. Yapılmamış bir sistemden. Yine işlem gücü gerektiren ama aynı zamanda insan zekası gerektiren bir sistemden. Yani tüm işi ekran kartları yapmayacak. %30-40 civarını insan zekası yapacak. Aklımda şekillenmiş bir resim var ancak beyin fırtınası yapalım istedim.