Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Bitcoin Sohbet ve Yorumları

Evet @sahinadm hocam şey sorucaktım, bu süreci nasıl değerlendirmeliyiz?

İleriye dönük tahmin yürütmek biraz zor geliyor, en azından bana zor geliyor, neler önerirsiniz arkadaşlar?
Valla şuan bence kimse saglıklı bir öneride bulunamaz piyasa teknik analizden vs çok uzak şuanda
Bir adam ne derse millet ona yönelmiş durumda çok ters hareketler oluyor piyasada

@Vonzarovich @haluk @sahinadm @blockchain @luis1410 @mocker
bu konuya davetlisiniz.
lütfen bu konu altında devam edelim 🙂
Son durumu paylaşayım bari. 🙂

Screenshot_20210208_170950_org.telegram.messenger.webp

Beklediğimiz 4 saatlik AL sinyali oluştu. Bu günkü yazımda bahsettiğim 45 bin direnci de çalıştı. Fiyatlar 44899$ seviyesini görüp daha yukarı çıkmayarak bunu onayladı. Şu an 42 bin seviyesinin de yukarı doğru kırılmış olduğunun onayı bekleniyor. Bu onay yarınki günlük mumda belli olur. Henüz erken. 44899$ seviyesi tekrar test edilip kalıcı olursa 46 bin ve yukarısı için beklenti başlayabilir. Sırasıyla gelecek seviyeleri az önce yazdım. Tekrarlayayım;

Önünde daha 45 bin gibi önemli bir direnç var. 46 bin ve 52 bin de çok önemli seviyeler. Bu seviyeleri çok zıplamadan, dinlenerek gidip görürse ilerisi için 70 bin bile konuşulabilir. Tabi 70 binden önce 63 bin ile 68 bin seviyeleri sıkıntı olabilir.

Valla şuan bence kimse saglıklı bir öneride bulunamaz piyasa teknik analizden vs çok uzak şuanda
Bir adam ne derse millet ona yönelmiş durumda çok ters hareketler oluyor piyasada
Bu yanlış bir kanı bence. 🙂 DOGE için olabilir; fakat Bitcoin için bu dediğiniz kabul görmeyecek bir ifade.

Elon'ın kendi başına, hiçbir analiz yapmadan alıp yaptığını mı düşünüyorsunuz? İfadeleriniz buna yönelik. Elon dediğimiz adamın arkasında onlarca danışman vardır muhakkak ve hepsi bir taraftan analizler yapıyor. Grafiklerin tam da yükselişe başlayacağı dönemde alım yapmaları çok iyi takip ettiklerinin kanıtı.

Geçenlerde konuştuk bu konuyu. Analizi yapıp trendin başında yüklü alım yaparlar, biz yükselttik derler, diye...

Yükseliş trendinde zıplatmak kolaydır. Bitcoin geçen hafta SAT pozisyonunda iken Elon neden alım yapmadı? Yapsaydı sizce böyle zıplaması kolay olur muydu?

Demek istediğim grafikleri bir kenara atıp Elon gibilerinin lafları ile hareket edilmemeli.

Aynen hocam, kendimi profesyonel olarak tanımlamıyorum ama acemilerin piyasa girmesini hep kar olarak görmüşütüm fakat başlarında biri onları kafasına göre yönlendirince umduğum gibi olmadı.

Bu yanlış bir kanı bence. 🙂 DOGE için olabilir; fakat Bitcoin için bu dediğiniz kabul görmeyecek bir ifade.

Elon'ın kendi başına, hiçbir analiz yapmadan alıp yaptığını mı düşünüyorsunuz? İfadeleriniz buna yönelik. Elon dediğimiz adamın arkasında onlarca danışman vardır muhakkak ve hepsi bir taraftan analizler yapıyor. Grafiklerin tam da yükselişe başlayacağı dönemde alım yapmaları çok iyi takip ettiklerinin kanıtı.

Geçenlerde konuştuk bu konuyu. Analizi yapıp trendin başında yüklü alım yaparlar, biz yükselttik derler, diye...

Yükseliş trendinde zıplatmak kolaydır. Bitcoin geçen hafta SAT pozisyonunda iken Elon neden alım yapmadı? Yapsaydı sizce böyle zıplaması kolay olur muydu?

Demek istediğim grafikleri bir kenara atıp Elon gibilerinin lafları ile hareket edilmemeli.
Kesinlikle hocam çok haklısınız, bende bir çok yatırımcı gibi aklımdan, grafiklerin bittiğini ve artık manipülasyon devrinin başladığını düşünmüştüm fakat bu, Bitcoin gibi piyasanın ana coinin de geçen günlerde gördüğümüz gibi etkisi olmadı, bu seferde dediğiniz gibi grafiklerden yola çıkarak yatırım yapmışlar, bunlar ancak doge coin gibi saçma coinlerde eğlenebilirler.

Etkisi az olmayacaktır bu durumun. Aslında daha fazlasının olacağını düşünüyordum ama Elon ve Doge muhabbeti daha öncede dediğim gibi manipülatör havası gibi bir hava yarattı Elon Musk için.

Hocam elbette doğru zamanda almayı bilecektir @sahinadm. Buralara doğru zamanda doğru hamleleri yaparak geldi. Ama Elon bu piyasada küçük balık olmaz. Bunu başlangıç olarak görüyorum.

Etkisi az olmayacaktır bu durumun. Aslında daha fazlasının olacağını düşünüyordum ama Elon ve Doge muhabbeti daha öncede dediğim gibi manipülatör havası gibi bir hava yarattı Elon Musk için.

Hocam elbette doğru zamanda almayı bilecektir @sahinadm. Buralara doğru zamanda doğru hamleleri yaparak geldi. Ama Elon bu piyasada küçük balık olmaz. Bunu başlangıç olarak görüyorum.
Aynen dediğin gibi. Her şey daha yeni başlıyor hocam. En büyük balina benim kavgası çıkacak belki.

Artık herkes kendine göre pozisyon alacak.

Peki sen hangi pozisyonu alacaksın hocam 🙂 sanırım forumda merak edilen bir konu 🙂
Ben onların savaşından tırtıklayan olacağım. Bu güne kadar çok tırtıkladım. Onlar savaşadursun. 😀

Forum istatistikleri

Konular
13.652
Kullanıcılar
6.889
Son üye
SatoshiTURK_AI
Geri