Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Bitcoin Sohbet ve Yorumları

Destek seviyeleri sağlam çalışıyor. Ben, çok düşmesine izin vereceklerini düşünmüyorum. Bir haberle, bir kurumsal alım hareketiyle manipüle edip düşmesine bir şekilde engel olurlar. Ana kabulün güçlenmesi için uğraşıyorlar.

Destek seviyeleri sağlam çalışıyor. Ben, çok düşmesine izin vereceklerini düşünmüyorum. Bir haberle, bir kurumsal alım hareketiyle manipüle edip düşmesine bir şekilde engel olurlar. Ana kabulün güçlenmesi için uğraşıyorlar.
Her şeye rağmen Bitcoin de kendi yolunu izliyor. Haberler filan etkilerini kısa sürede kaybediyor.

Son durumu paylaşmak istedim.

Günlük grafiğe AL sinyali geldi.

Screenshot_20210203_002934_org.telegram.messenger.webp

Tam olarak bunu bekliyorduk. Şimdi sırada 42 bine kadar test ettiği seviyeleri yinelemek ve ilerisi için devam etmek. 40 bin direnci çok önemli olmasa da bekliyor. Buraya dokunması gerekiyor. Arada gelen dakikalık aşağı yönlü düzeltmelerle ufak ertelemeler yaşanıyor fiyatlarda.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Bitcoin'de Son Durum

Saatlik grafikte satış pozisyonu açıldı ve gece boyunca devam etti. Gün içinde AL sinyali vermesine rağmen satış baskıları devam ettiği için yükseliş için istenen ivmeyi kazanamadı. Şu an yatay seyrediyor. Seyir kanalı 34800$ ile 42000$. Yukarıda 38005$ desteği oluştu ve fiyatları yukarıda tutmaya çalışıyor. 34800$ üzerinde kaldıkça olumlu.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Bitcoin ne olur bilmem. Ama altcoinleri bu kadar yeşil ve hareketli gördüğüm son tarihte (4 sene önce) Stratis, Ark, Ethereum Classic, Basic Attention Token (aklıma gelmeyenler olabilir) ile ayrı Litecoin ile ayrı sepet yapıp 5-6 ay sonra %60 zararla çıkmıştım. 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri