Neler yeni

Bitcoin Sohbet ve Yorumları

Çok büyük ihtimalle böyle yapacak hocam. Ama bu hareketten sonrası önemli. Nerede duracağı çok önemli. Sence nerede durur?

Yatırım Tavsiyesi Değildir
Valla hocam dipsiz kuyu görüyorum. Düşündüğüm rakam panik satışlarını da beraberinde getirir iyice patlar ortalık. 42 ye düşmeden kendine bir alan belirleyip o alanda uzun bir süre gidip gelmeli ve güç toplamalı. Bu arada altlarda toparlayarak piyasaya güven aşılanmalı. 42 altı dipsiz kuyu. Dediğim gibi özellikle son zamanlarda bu piyasaya giren bilinçsiz yatırımcı dan dolayı panik satışlarının boyutu büyük olur. YTD

Bu seviyeden çok toplanıyormuş gibi geliyor bana. Günlük hacim yükselmişken fiyat sabit. Çok kısa bir vadeden bahsediyorum tabi.

Bitcoin haftalardır burada bahsettiğimiz 48216$ desteğine çok yakın olan 48338$ seviyesi ile bu desteğin şimdilik çalıştığını kanıtladı. Yalnız düşüş bitmedi. 48216$ ile 42000$ arasında bir yerde ufak bir durak daha yapması gerekiyor. İzlemeye devam.

Ekli dosyayı görüntüle 4306

Yatırım Tavsiyesi Değildir
merhabalar.
Bence bitcoin bu saatten sonra çok fazla düşeceğini sanmıyorum. Çünkü global şirketler izin vermeyecektir. YTD

merhabalar.
Bence bitcoin bu saatten sonra çok fazla düşeceğini sanmıyorum. Çünkü global şirketler izin vermeyecektir. YTD
Aslında büyük global şirketlerin Bitcoin'deki toplam payı %1,45 falan. Ama kitleleri büyük olduğu için sanki yarısını onlar yönetiyor ve yönlendiriyormuş gibi. Aynı seviyede yatırıma sahip bir balina ile bir kurumsal firmanın etkisi teoride aynı olması gerekirken uyandırdığı yankı farklı. Fiyatın en azından bir hafta kadar stabil kalması için ben de sizinle aynı fikirdeyim, kurumsallardan bir adım, büyük bir haber, bir anlaşma şart. Ytd.

Aslında büyük global şirketlerin Bitcoin'deki toplam payı %1,45 falan. Ama kitleleri büyük olduğu için sanki yarısını onlar yönetiyor ve yönlendiriyormuş gibi. Aynı seviyede yatırıma sahip bir balina ile bir kurumsal firmanın etkisi teoride aynı olması gerekirken uyandırdığı yankı farklı. Fiyatın en azından bir hafta kadar stabil kalması için ben de sizinle aynı fikirdeyim, kurumsallardan bir adım, büyük bir haber, bir anlaşma şart. Ytd.
Aynen dediğiniz gibi kurumsal şirketlerin el atmasını bekliyoruz. Yoksa bu düşüş alt coinleri çok etkileyecek. YTD

Son zamanlarda coin ve cinsleri anlık olarak, iniş ve kalkışlar yaşiyor. Yatırım yapmak isteyenler ben gibileri tereddütte kalması gayett normal. Hele ki en son insanları mağdur eden, insanların hakkını gasp eden, kişi ve kişilerden sonra girişim yapmak istiyen ben gibiler korkar olduk.

Merhaba arkadaşlar. Bu açtığım konu özel bir konu olsun. Bu konu altına yapacağınız yorumlar Bitcoin'in hareket yönleri hakkındaki düşüncelerinizi barındırsın.

Aşağı veya yukarı yönlü her hareketi canlı olarak değerlendirebileceğimiz bu konuya fikir sahibi herkesi davet ediyorum. Haberlerinizi, grafiklerinizi, analizlerinizi, bilgilerinizi, al-sat sinyallerinizi... Aklınıza gelebilecek her türlü etkileşimi burada paylaşabilirsiniz. Lütfen fikirlerinizi belirtmekten çekinmeyin. Başarılar.
merhaba öncelikle bir sorum var neden sen konu anlatmadında bizden istedin ?

merhaba öncelikle bir sorum var neden sen konu anlatmadında bizden istedin ?
Konu altındaki yorumları okusaydın benim de anlatımlarımı görürdün. Ve bu konunun amacı bir kişinin konuşup diğerlerinin dinlemesi değil. Herkesin konuşması. Etkileşim olsun yani. Takdir ederseniz tabi.

Yükselişi çok sert baskılansa da büyük yatırımcıların ilgisini hala çekiyor. Ayrıca kripto para piyasası önceki yıllara oranla daha iyi tanınıyor ve ilgi çekiyor.
Daha şimdiden altın, gümüş, petrol gibi değerlerle karşılaştırılmaya başladı.
Resmi kurumlar düzenlemelerle onu daha güvenli bir mecrada değerlendirmek üzere çalışmalar yapıyor.
Tüm dünya da tüm sektörler dijital bir yapılanmaya doğru gidiyor. Yani seçimlerden oyunlara eğitimden pazarlamaya kadar AI ve DEFİ konsepti yükselişte. Yani BTC nin merkezinde olduğu yeni bir sanayi oluşuyor.

Dolayısıyla kötü günleri olacaktır elbette ama doğduğu 3 ocak 2009 dan bu yana olduğu gibi daha uzun bir süre yükselişini yeni ve daha güçlü bir rakip çıkana kadar sürdürür gibi gözüküyor.

Forum istatistikleri

Konular
13.683
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri