Neler yeni

Bitcoin Sohbet ve Yorumları

Merhaba arkadaşlar. Bu açtığım konu özel bir konu olsun. Bu konu altına yapacağınız yorumlar Bitcoin'in hareket yönleri hakkındaki düşüncelerinizi barındırsın.

Aşağı veya yukarı yönlü her hareketi canlı olarak değerlendirebileceğimiz bu konuya fikir sahibi herkesi davet ediyorum. Haberlerinizi, grafiklerinizi, analizlerinizi, bilgilerinizi, al-sat sinyallerinizi... Aklınıza gelebilecek her türlü etkileşimi burada paylaşabilirsiniz. Lütfen fikirlerinizi belirtmekten çekinmeyin. Başarılar.
Bence düşüşlerin ardından büyük bir yükseliş gelir daha önceden yatırım yapanlar zarar ettim diye üzülmesin ve bir süre daha beklesin ama şuan yatırım yapmankn mantıklı olacağını düşünmüyorum.YDT.

Alım Satım Yapmadan Önce Piyasayı 6 Ay Falan Dikkatli İnceleyin Demo Hesaplarla Denemeler Yapıp Tecrübe Edinebilirsiniz Fakat Şunu Öneririm Piyasalarda Ciddi Farklar Olabiliyo Ona Görede Alım Satım Yaparsanız Ekstra Küçük Kazançlar'da Kazanabilirsiniz . Bitcoin Bence Yükselecek Özellikle Önümüzdeki Senelerde Bitcoin Elde Edemeyecek Duruma Gelebiliriz O Yüzden Şimdiden Bi Yerlerden Kazanmak Lazım

Piyasa ya kısa vadede bakmamak gerek dostlar uzun vadede mutlaka kazançlı çıkarız kısa vadede her an düşüşler olabiliyor psikolojik olarak kötü hissettirip düşünce zararına paranızı çekmek zorunda kalıyor insan psikolojisi

Bende 52 bine son bir yükseliş yapıp aşağıya yönelecek desem 🙂 YTD
Çok büyük ihtimalle böyle yapacak hocam. Ama bu hareketten sonrası önemli. Nerede duracağı çok önemli. Sence nerede durur?

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Düşüşün duraksayacağı söyleniyordu ama bakalım önce gün kapanışı sonra hafta kapanışı neler gösterecek bize.
Gün kapanışı nasıl olursa ne olur, her iki durumda da olabilecek senaryolar nelerdir
Bunca gündür yaşanan düşüşle fake atıyordu diye karşılık versem ne düşünürsün hocam?
İnş fakedir de yukarı gideriz Hocam 😀
Bende 52 bine son bir yükseliş yapıp aşağıya yönelecek desem 🙂 YTD
52 bine varamadan gidiyor aşağı

Forum istatistikleri

Konular
13.683
Kullanıcılar
6.896
Son üye
yusuf3838
Geri