Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00205902
Aşağı yönlü sert bir hareket ile altları da iyi ezdi. Kısa vadede tahmininde yanildigimi kabul ediyorum. YTD
Her şey yolunda arkadaşlar, merak etmeyin. Bitcoin tam da istediğimiz gibi hareket ediyor. Her şeyi plana uygun ilerliyor panik yapmayın. Destek ve dirençleri vermiştim. Buraya da yazayım:
"Bitcoin yavaş yavaş 64896$ seviyesini test edecek. Burası çok güçlü bir destek değil. Burada biraz oyalanırsa şansı var olacak. Olmazsa aşağıda 61779$ var. Sonrasında 58354$ geliyor. Burası daha güçlü bir destek seviyesi. Buradan yukarı yönelme ihtimali daha yüksek. Daha aşağıda 52640$ ve 48216$ seviyeleri güvenli bölgeler. Buralarda yatırımcı artık özgüven kazanabilir. Düşüşler gerçekten iyi fırsat verir. 52640$ iyi takip edilmeli. Buranın dibi 42000$ seviyesi. Orası ise geçmiş yazılarımda bahsettiğim daha eski desteklere yol açıyor. Dikkat."
Böyle bir paragrafla düşüşte uygulanacak stratejiyi belirledik. Şimdi sıra izlemede. İzliyoruz sadece. Umarım birilerinin canı yanmamıştır.
Ben düştükçe topluyorum hocam. Sıkıntım yok şuanSelam arkadaşlar. Stratejimizi uygulayan birileri var mı? Durumlar nedir?
Artık banko oynuyoruz hocam sayenizde. Sıfır sorun. Düşüş için de, çıkış için de hazırlığımı çok önceden yapmıştım..Selam arkadaşlar. Stratejimizi uygulayan birileri var mı? Durumlar nedir?
kalmıyor gidiyor ne zaman geleceği belli değil 🙂Artık banko oynuyoruz hocam sayenizde. Sıfır sorun. Düşüş için de, çıkış için de hazırlığımı çok önceden yapmıştım..
Bizimle kalmaya devam edin. 🤙
Keyfin yerinde bakıyorum hocam. 😂
Güzel günler yakındır mi diyoruz hocam ?Günlük grafiğe AL sinyali geliyor. Hazır olun.
YTD