Vefa4680
Hodler
- BNB
- 0,00000150
O kadar serbest sayılmaz hocam. Ona daha var. 😂Bitcoin serbest düşüşe geçti, dikkat!
YTD.
Günlükte hocam, buradan devam edecek bir ölü kedi sıçraması gelir mi?O kadar serbest sayılmaz hocam. Ona daha var. 😂
şahsi düşüncem teknik analiz öğrenmek yeterli değil veya sadece teknik analizle işin bu olamaz diye düşünüyorum. Borsa günlük hayatta bildiğimiz çoğu şeyin tersidir. Çok Çalışma sıkı çalışma akıllı çalışma gibi şeylerin borsada çalışmadığını düşünüyorum. Fikrimce Analiz bilmek önemlidir size planlama ve harekete geçme gücü kazandırı fakat olay planlama yaptığımız kadar plana sadı kalmaktır. Plana sadık kalmak teknik analizde çizdiğimiz yapıların istediğimiz yere geldiğinde işlem almaktan ziyade hem stratejımıze uygun hemde piskolojımızıde ve zihnimize mentalimize uygun bir yapıya uygun zamanda girmektir bunlar benim düşüncelerimdir tabi. belki abarttığımı veya saçmaladığımı düşünebilirsiniz ama Trader olmanın sadece ekranda çizgi çekip işlem almaktan ibaret oldugunu düşünmüyorum.Analiz olarak en iyi nasıl yapabilirim yada grafik okumayı bilmiyorum ve bunu öğrenmem gerek ama bir türlü fırsatını bulup yapamıyorum yani işim sadece kripto üzerine yada borsa üzerine olmasını çok isterdim
Haftalık grafiğe yansıdı olaylar. Belini doğrultması zaman alacak.Günlükte hocam, buradan devam edecek bir ölü kedi sıçraması gelir mi?