Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Bitcoin Sohbet ve Yorumları

Analiz olarak en iyi nasıl yapabilirim yada grafik okumayı bilmiyorum ve bunu öğrenmem gerek ama bir türlü fırsatını bulup yapamıyorum yani işim sadece kripto üzerine yada borsa üzerine olmasını çok isterdim

Bu teknik analiz olayları mesela nasıl oluyor yada kaldıraçlar nasıl kullanıyor bunu bilemiyoruz ama buna zaman ayırmak gerek bence Suan ki dönemde bu işlerle uğraşmak gerekiyor

Analiz olarak en iyi nasıl yapabilirim yada grafik okumayı bilmiyorum ve bunu öğrenmem gerek ama bir türlü fırsatını bulup yapamıyorum yani işim sadece kripto üzerine yada borsa üzerine olmasını çok isterdim
şahsi düşüncem teknik analiz öğrenmek yeterli değil veya sadece teknik analizle işin bu olamaz diye düşünüyorum. Borsa günlük hayatta bildiğimiz çoğu şeyin tersidir. Çok Çalışma sıkı çalışma akıllı çalışma gibi şeylerin borsada çalışmadığını düşünüyorum. Fikrimce Analiz bilmek önemlidir size planlama ve harekete geçme gücü kazandırı fakat olay planlama yaptığımız kadar plana sadı kalmaktır. Plana sadık kalmak teknik analizde çizdiğimiz yapıların istediğimiz yere geldiğinde işlem almaktan ziyade hem stratejımıze uygun hemde piskolojımızıde ve zihnimize mentalimize uygun bir yapıya uygun zamanda girmektir bunlar benim düşüncelerimdir tabi. belki abarttığımı veya saçmaladığımı düşünebilirsiniz ama Trader olmanın sadece ekranda çizgi çekip işlem almaktan ibaret oldugunu düşünmüyorum.

Günlükte hocam, buradan devam edecek bir ölü kedi sıçraması gelir mi?
Haftalık grafiğe yansıdı olaylar. Belini doğrultması zaman alacak.

Bitcoini öz felsefesinin dışına çıkararak FED ve diğer ABD verilerini önemser hale getirdiler. CZ hapisten çıkınca piyasa yükselecek diye bekleyenler var. Başka bir tarafta Almanya satışı bir türlü bitiremedi. Ne bileyim, bunlar olurken ne tat kaldı ne heves.

Son yazımda haftalık grafik hakkında bir uyarıda bulunmuştum. Zayıftı ve satış pozisyonuna girerse düzelmesi zaman alırken her yer kırmızıya döner gibi bir fikir attım ortaya. Öyle de oldu. Bunu soruna cevaben söylüyorum. Cevabın o yazıdaydı.

Şimdi yarın ABD enflasyon verileri gelecek. Bu da etkili olacak. Ben temel analize göre hiç konuşmazdım. Şu an tam tam takır temele geçmiş bulundum. 😂

Grafikte Bitcoin, ne olursa olsun düşeceğim, diyor. En azından bunaltana kadar yatay seyredecek. Aylık grafiğin satış pozisyonuna girmesi çok uzun süreceği için uzun vadede güvende Bitcoin. Tek dayanak bu.

Sezon başlarında Bitcoin için artık çok yüksek oranlı hareketler olacak diye birkaç kez konuştuk hatırlarsan. Şu an olan bu. Bir adım atıyor dünya kadar zarar. Diğer bir adımda dünya kadar kâr... Çok dikkatli olmak gerek.

Yolu çok uzun !!!

1720701011130.webp

Forum istatistikleri

Konular
13.705
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri