Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bitcoin Sohbet ve Yorumları

Sizce ne kadar gerileme olur?
Bu sorunun cevabı yok hocam. Şu an 61799$ ile 64896$ kanalında seyrediyor. 64 seviyesi çok çok önemli yukarı çıkabilmsesi için. Yukarısı 67016$'ı, aşağısı 58354$ seviyesini gösteriyor. Bu haftayı en az 60138$ üzerinde kapatması lazım.

Para yok. Şöyle bir zamanda para yok. 😵

Bu düşüşleri kaçırıyorum bu sene. Çok fırsat kaçtı daha şimdiden.

Ralli sonrası shorta kalmasam bari. Sakat iş.. 😁
Ben de birkaç önemsiz fırsat kaçırdım. Önemlileri ise asla kaçırmam. 😂😂

Geçen hafta bahsettiğim düzeltme devam ediyor. Bu gün günlük grafikte net bir SAT sinyali oluştu. Her an her şey olabilir, biliyorsunuz; fakat şu an çok da ciddi değil. Yine de ikinci bir dalga ile sarsabilir. Haftalık grafik yeşile döndü; ama yön şu an da net değil. Yeni hafta ile her şey belli olacak. Şu an normal bir ilerleme söz konusu. Hodl edenler için her şey yolunda.

Kendi düşünce ve analizlerinzi bekliyorum arkadaşlar. Fikirleriniz önemli.

Buralarda fazla mı patinaj çekti ne?

Long pozisyonlarımı kapattım. Ufaktan shorta dönüyorum.

YTD.

Siz de durum nedir hocam? @Teknik Analiz
Aslında hocam, bunu söylemek için daha 10 günümüz var; ama bir süre yukarı bakacak. Ay sonuna kadar 64 üzerine kalıcılığı sağlar ve yukarısını dener sürekli. Önümüzdeki 10 gün içinde elbet aşağı da yönelir; fakat en fazla 64 ve 58'e kadar. Ay başında 69 üzerinde açılış yaparsa 73 75 ve 82 civarlarını kısa sürede bulur. Aylık kapanış 64 ve 61 civarlarında olursa yatay seyre devam eder. Beraberinde bir aşağı düzeltme de gelir. Şu anki durum yükseliş göstermiyor, sadece hazırlık yapıyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Önümüzdeki 10 gün içinde elbet aşağı da yönelir; fakat en fazla 64 ve 58'e kadar.
Aklın yolu birdir. Yeniden parçalı long pozisyon açmak için beklediğim noktalar.

Beraberinde bir aşağı düzeltme de gelir. Şu anki durum yükseliş göstermiyor, sadece hazırlık yapıyor.
Esasen beklentim bu yönde olduğu için çok küçük bir short açtım.

Ay başında 69 üzerinde açılış yaparsa 73 75 ve 82 civarlarını kısa sürede bulur.
Bu gerçekleşirse 70-71 civarında (short pozisyondan daha büyük) bir hedge long açarım. Ama shortu kapatmak için beklerim, Stop olmam. Para kaptırmak istemiyorum ağa babalara. 😁

YTD.

Çok teşekkürler hocam. Bu analizler iki yıldır ışık oldu bana. Benden komisyon isteseniz, hakkınızdır derim. @Teknik Analiz 😁

Aklın yolu birdir. Yeniden parçalı long pozisyon açmak için beklediğim noktalar.

Esasen beklentim bu yönde olduğu için çok küçük bir short açtım.

Bu gerçekleşirse 70-71 civarında (short pozisyondan daha büyük) bir hedge long açarım. Ama shortu kapatmak için beklerim, Stop olmam. Para kaptırmak istemiyorum ağa babalara. 😁

YTD.

Çok teşekkürler hocam. Bu analizler iki yıldır ışık oldu bana. Benden komisyon isteseniz, hakkınızdır derim. @Teknik Analiz 😁

Güzel strateji gerçekten. 😀

Şu an yaptığım grafik yorumlarımın faydalı olduğunu somut olarak görmek mutlu etti. Aslında daha geniş bir analiz var elimde ama siteye sadece adım adım özet paylaşıyorum. Bu özetin hele vadeli işlemlerde işe yaradığını görmek harika. Bu aynı zamanda senin de iyi bir analist olduğunu açıklıyor hocam. Arada paylaş analizlerini de yalnızlık hissetmeyim.😀

Hocam esas merak ettiğim başka bir mesele var. Önümüzdeki aylarda/yıllarda Bitcoin için yeniden 20.000 usd ve altına iniş var mı? Oraya tekrar uzanır mı? Grafikler ne diyor bu konuda? @Teknik Analiz
Geçenlerde bir arkadaş burada "nereye kadar düşer" diye sordu. Cevabım hatırlarsan, bu sorunun cevabı yok, şeklinde oldu. Senin bu sorunun da cevabı yok hocam. Böyle bir soruya şu senede bu fiyatı bulur diyen delidir.

Şimdi gel sana eski deliliklerimden bahsedeyim. 😂

Sanırım şu an konuştuğumuz konudaydı, şimdi bulamam, birkaç sene önce yanlış hatırlamıyorsam 2050 senesi için 30 bin seviyesinden bahsetmiştim. O zamanlar uzağa bakmıştım. Şimdi senin bu soruna cevap verebilmek için biraz daha yakına baktım ve 2026 yılında 13850 seviyesi görünüyor.

İmkansız değil; ama bu seviyelerden bu gün bahsetmek çılgınca. 😂

Grafikler asla geleceği göstermezler. Sen hayal edersin, grafikler de hayal ettiğin gibi şekillenirler. Cidden böyledir. Çiz çizgileri bak, görürsün. 😂

Forum istatistikleri

Konular
13.750
Kullanıcılar
6.914
Son üye
alies
Geri