Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bitcoin Sohbet ve Yorumları

Abi her sezonda böyle oluyor. Elinde malı olanlar kazanacak. Panik yapıp korkup kaçanlar ise kaybedecek. Bu böyle.

Sıkın dişinizi güzel günler yakın gibi 😊 Faiz indirimleri başlıyor ve kral tahtına geri dönüyor..

'ABD Federal Hapishaneler Bürosu'nun (BOP) kayıtlarına göre Zhao'nun tahliye tarihi 29 Eylül 2024'

Ve 12 saat içinde hedefe gelen Bitcoin.. 😁

Bizde şansta varmış meğer. Ama para yok. 🤣
Şans değil seninki artık, tecrübe. ☺️

Günlük grafik AL pozisyonuna geçeli 3 gün oldu. Riskli hareketler bunlar. Haftalık grafik halen sıkıntıda. Bu yüzden ufak ufak yukarı bakabiliyor.

Şans değil seninki artık, tecrübe. ☺️

Günlük grafik AL pozisyonuna geçeli 3 gün oldu. Riskli hareketler bunlar. Haftalık grafik halen sıkıntıda. Bu yüzden ufak ufak yukarı bakabiliyor.
Hocam bir de bu aralar Shiba Inu grafiği dikkatimi çekti. Müsait olunca göz atma şansınız var mı?

Ben gerilmiş bir ok görüyorum ya da ateşleme için geri sayım yapan bir roket. 😁

YTD.

Şu an bütün altlar aynı pozisyonda Bitcoin'den dolayı. Hemen hemen tüm piyasa aynı grafiği çiziyor. Bu ne demek sence? 🙂

Paraları hazırlayın, üstüne yatacaklar var demek. 🤣
Aşağı yönlü küçük bir düzeltme daha gelmeli. Sonrasında haftalık grafikte AL pozisyonuna geçer. İki veya üç haftalık bir süreç daha söz konusu.

Hazırladın mı paraları? 😂😂

Para yok. Şöyle bir zamanda para yok. 😵

Bu düşüşleri kaçırıyorum bu sene. Çok fırsat kaçtı daha şimdiden.

Ralli sonrası shorta kalmasam bari. Sakat iş.. 😁

Forum istatistikleri

Konular
13.751
Kullanıcılar
6.914
Son üye
alies
Geri