Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bitcoin Sohbet ve Yorumları

Bitcoin düşüşe devam ederken dikkatli olalım.ol sert hareketler sergiliyor şu an.

Kötü haber vermek hiç hoşuma gitmiyor; ama söylemek zorunda hissediyorum. Günlük kapanışı 96 seviyesinin altında yaparsa düşüş devam edecek ve ben karamsarlığımı koruyarak dördüncü defa soruyorum:

Bitcoin'den daha nereye kadar çıkmasını istiyoruz?

çıkmasından ziyade 100k barajını korusa yeter, bir sonraki yarılanma zamanına kadar da 60k nın altını görmesin ama 100k üstünü görüp, hızla geri dönmeleri keskinleştikçe, 60k altı sürpriz olmayacak sanki

çıkmasından ziyade 100k barajını korusa yeter, bir sonraki yarılanma zamanına kadar da 60k nın altını görmesin ama 100k üstünü görüp, hızla geri dönmeleri keskinleştikçe, 60k altı sürpriz olmayacak sanki
Bu gece 90 bin altına düşmeden ilerlemeli. Devam ederse ki devam edecek, önümüzdeki günlerde yeni dipler göreceğiz.

90'lardan sonra 80'ler. 80 bin seviyesinin önemine geçenlerde vurgu yaptım. Sezonu bitirecek bir hamle olur. Sonrasında elbette yükselir ama buralarda kalıcı olmamalı.

Ayrıca bir sonraki yarılanma dönemini beklerken görebileceği yerler 60 bin seviyelerinin çok altında. 40 ile 30 tesadüf olmaz. Hatta daha aşağıları...

Kötü haber vermek hiç hoşuma gitmiyor; ama söylemek zorunda hissediyorum. Günlük kapanışı 96 seviyesinin altında yaparsa düşüş devam edecek ve ben karamsarlığımı koruyarak dördüncü defa soruyorum:

Bitcoin'den daha nereye kadar çıkmasını istiyoruz?
96 bin seviyesi halen çok önemli. Şu an ufak ufak yükseliyor; ama günü 96 bin seviyesinin üzerinde kapatması ve devam etmesi lazım. Ve tabii haftayı da öyle.

Sıkıntı devam ediyor. İhtiyaç duyduğu 96 bin seviyesinden uzaklaşıyor. Bu hafta bu seviye çok önemli. Bir süre daha aşağılarda kalmaya devam edecek. Henüz yukarı veya aşağı net karar vermediğini belirtmeden geçmeyeyim.

TradingView_Screenshot_1736675298245.webp

Short acıp düşsünce long acıyorum valla ben
Yükseliş trendinde kısa pozisyon açmayı tavsiye etmiyorum. Açtığınız pozisyonlar en fazla 2 günlük olmalı. Bu süre bile çok uzun aslında. Düşüş kanalları ani yükselişlerle kısa sürüyor. Bu yüzden genellikle yönünüz yukarı olmalı. Aşağı bakmak korkutur ve bu korku her zaman kaybettirir. Yukarı baktığında her yer cennet yeşilidir. Ferahlatır. Ayı olacağımız gün ben burada olacağım ve herkesin haberi olacak. O zaman aşağı bakacağız hep beraber.

Kaldıraç olayına ayrıca değinmeye gerek duymuyorum; çünkü daha önce liq olmuş birini kaldıraç eğitimi almış sayıyorum.

Forum istatistikleri

Konular
14.098
Kullanıcılar
7.049
Son üye
slhttnkndk
Geri