Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Bitcoin Sohbet ve Yorumları

Yükseliş trendinde kısa pozisyon açmayı tavsiye etmiyorum. Açtığınız pozisyonlar en fazla 2 günlük olmalı. Bu süre bile çok uzun aslında. Düşüş kanalları ani yükselişlerle kısa sürüyor. Bu yüzden genellikle yönünüz yukarı olmalı. Aşağı bakmak korkutur ve bu korku her zaman kaybettirir. Yukarı baktığında her yer cennet yeşilidir. Ferahlatır. Ayı olacağımız gün ben burada olacağım ve herkesin haberi olacak. O zaman aşağı bakacağız hep beraber.

Kaldıraç olayına ayrıca değinmeye gerek duymuyorum; çünkü daha önce liq olmuş birini kaldıraç eğitimi almış sayıyorum.
Hiçbir egitim almadım abi 17$ bonusu 7$ olarak çektim . Biraz mantıksal hareket ettim cok fazla bilgim olmasa bile biraz takip ettim nerede yükselip düşüyor diye hiç kaybetmeden 10'a yakın islem yaptım bazen erkenden kapadım bonus olduğu icin pek de dikkat etmedim ama kullanmak istedim bonusu 😃

Hiçbir egitim almadım abi 17$ bonusu 7$ olarak çektim . Biraz mantıksal hareket ettim cok fazla bilgim olmasa bile biraz takip ettim nerede yükselip düşüyor diye hiç kaybetmeden 10'a yakın islem yaptım bazen erkenden kapadım bonus olduğu icin pek de dikkat etmedim ama kullanmak istedim bonusu 😃
Bundan sonra dikkat et. Eğitimine başlayalım o zaman. Günlük grafiği aç. Yükseliş yönün değiştiği mumları bul ve işaretle. Böylece destek ve dirençleri basitçe tespit etmiş olacaksın. Destekler fiyatın daha fazla düşmesini engeller dirençler de daha fazla çıkmasını. Fakat hiçbir destek veya direnç duvar gibi düşünülmemeli. Bu manuel yöntem. Uğraşmn iyi olur ama uğraşmam dersen Donchain'i grafiğine ekle.

Tradingview'de indikatörler kısmında Donchain Kanalını bul. Bir dakikalık grafikte takip et. Çalışma mantığını sökersin. Üst mavi çizgiler dirençleri, alt mavi çizgiler de destekleri belirtir. Sırasıyla saatlik ve 4 saatlik destek veya direnç kırıldığında hedef günlük grafiktekiler olur. Dakikalıklarda da işe yarar. Küçük zaman dilimlerinde kırılan destek veya dirençlerden sonra hedef daha büyük zaman dilimlerindeki seviyeler olur.

Screenshot_2025-01-13-21-46-14-975_com.binance.dev.webp

Bundan sonra dikkat et. Eğitimine başlayalım o zaman. Günlük grafiği aç. Yükseliş yönün değiştiği mumları bul ve işaretle. Böylece destek ve dirençleri basitçe tespit etmiş olacaksın. Destekler fiyatın daha fazla düşmesini engeller dirençler de daha fazla çıkmasını. Fakat hiçbir destek veya direnç duvar gibi düşünülmemeli. Bu manuel yöntem. Uğraşmn iyi olur ama uğraşmam dersen Donchain'i grafiğine ekle.

Tradingview'de indikatörler kısmında Donchain Kanalını bul. Bir dakikalık grafikte takip et. Çalışma mantığını sökersin. Üst mavi çizgiler dirençleri, alt mavi çizgiler de destekleri belirtir. Sırasıyla saatlik ve 4 saatlik destek veya direnç kırıldığında hedef günlük grafiktekiler olur. Dakikalıklarda da işe yarar. Küçük zaman dilimlerinde kırılan destek veya dirençlerden sonra hedef daha büyük zaman dilimlerindeki seviyeler olur.

Ekli dosyayı görüntüle 18280
Teşekkürler abi bedava bonuslar buldukca bu analizleri deneyeceğim

Normal spotta da işimize yarar mı abi bu analizler mesela ben a token alacagim analiz yapıp dipten alıyorum örnek

Normal spotta da işimize yarar mı abi bu analizler mesela ben a token alacagim analiz yapıp dipten alıyorum örnek
Spot için anlatıyorum zaten. Vadeliden sen özellikle uzak dur. Grafiği özümsemeden vadeli işlem yapma. Ve daldan dala atlama. Coinlerden bir tanesini seç, hareketlerinde uzmanlaş. Yeter sana.

Screenshot_2025-01-14-00-17-48-655_com.tradingview.tradingviewapp.webp

Bu da trend takibinde destek ve dirençlerin çalışma prensibi.

Forum istatistikleri

Konular
13.951
Kullanıcılar
6.986
Son üye
mehti
Geri