Neler yeni

Bu Altcoin de Analist %900 Artış Bekliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haluk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekran Görüntüsü (1335).webp

Çok yakın zamanlarda hakkında bir çok olumlu yorum okuduğum ve yine yakın zamanda bana göre yüksek miktarlarda sayılabilecek bir oranda alım-satım yaptığım bir madeni para bu haberin konusu. Cardano (ADA)

Coinkolik kaynaklı bu haberde , %900 prim yapma potasiyeli olduğunu iddia edilen madeni para ADA. Bu iddia veya öngörünün sahibi ise ,Crypto Briefing’den analist Ali Martinez.

Analist Ali Martinez'e göre satın alma baskısı artmaya devam ederse, Cardano (ADA) %900’den fazla prim yapabilir. Piyasa değerine göre altıncı en büyük kripto para birimi olduğu işaret edilen Cardano'nun, büyük bir düzeltme sonrası, boğa koşusu için gereken satın alma baskısını kazandığı bildiriliyor ve tarihinin en yüksek fiyat seviyelerine ulaşmak için hazır olduğu yorumu yapılıyor.

Ekran Görüntüsü (1333).webp

Yapılan teknik analizin çok detaylarına girmeden mevcut analize göre, şu teknik bilgilerin önemli olduğunu yazmak isterim.

---Belirtilen ilk direnç seviyesi 0.39 dolar.
---Sonraki kritik önemde olduğu bildirilen dirençler sırasıyla,0,62 dolar, 0,98 dolar ve 1,35 dolar seviyeleri
---Eğer 0.39 dolarlık direnci geçemezse, 0.20 dolarlık seviyelere geri çekilmenin de olma ihtimali analizde yer almakta. 0.39 seviyesine özel bir önem verilmesi ısrarla işaret edilmekte.

--İlgili siteden derlenmiş olup, yatırım tavsiyesi değildir. --

MACD göstergesi biraz şişmiş ki önemli.. Fakat benim takip ettiğim diğer indikatörler nispeten yine de iyi.. Bir de şu saatlerde Paribu üzerinden canlı izliyorum, oldukça hareketli bir seyir var ve fiyatı 2.727 Tl civarı..

Ethereum (ETH) kurucu ortağı ve Cardano’nun (ADA) kurucusu Charles Hoskinson tarafından yapılan açıklamalar var... Bir sosyal medya projesi üzerinde çalıştıklarını bildiriyor.
Sosyal medya alanında ne üzerinde çalıştığı bilinmiyor ama muhtemelen Cardano blokzinciriyle bağlantılı olabileceği yorumları var.

Voice gibi olmasında hocam. Acaba bir dan larimer transferi mi olacak 🙂
Ethereum (ETH) kurucu ortağı ve Cardano’nun (ADA) kurucusu Charles Hoskinson tarafından yapılan açıklamalar var... Bir sosyal medya projesi üzerinde çalıştıklarını bildiriyor.
Sosyal medya alanında ne üzerinde çalıştığı bilinmiyor ama muhtemelen Cardano blokzinciriyle bağlantılı olabileceği yorumları var.

Voice gibi olmasında hocam. Acaba bir dan larimer transferi mi olacak 🙂
Okuduğum ve yazıldığı kadar aktarabildim.. Tekrar tren vagonunda olduğum için sanırım biraz pompa da yapmak istemiş olabilirim, kim bilir.. 😎
0.39 doları geçse, öncelikle @sahinadm hocamızın rütbesini nasıl arttırabiliriz ona bile bakacağım ama hele bir geçebilirse bir geçsin bakalım şu 0.39 duvarını.

Forum istatistikleri

Konular
13.700
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri