Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Bu Altcoin de Analist %900 Artış Bekliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haluk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uğur güzel, kulağa hoş geliyor. Analizler uğurlu gelsin diyelim.

Yapma hocam..Alttaki grafikte piyasadan nasıl toplanmış bir bak.

Aman o his varsa tren şimdilik yavaş harekette, muhtemelen sorunsuz inişlere müsaade eder.

Hocam 0.15 nereden çıkardın. Günaydın bu arada

Ekli dosyayı görüntüle 1844

Birikim .....Toplanmaya devam edilmiş.. nereye kadar devam eder ?
MACD.......Mavi burnunu aşağıya çevirerek kırmızıyı kesmiş. İyi yorumlanmaz genelde.. Fakat fiyatta düşme olmadan da emniyetli alanlara gelebilir, toparlayabilir ama genel olarak tek sevmediğim durum şimdilik sadece bu .
StochRSI 😍😍😍 Benim kıymetlim .Toparlamış , oldukça iyi gözüküyor. Birde alttaki kesik çizgiyle belirtilen yeri geçip devam edecek olursa

Benim acemi çalışmam.. Yatırım tavsiyesi gözüyle bakmayın ... Eğleniyoruz kendi aramızda işte.
BTC bazlı grafikte asıl yükseliş sinyalleri daha yeni geliyor evet. Haftalık grafik hafta başında AL diyecek. Aylık grafik ise ay başında, eğer yükseliş devam ederse, kararı yukarı verecek.

Genel görünüm güzel. Ama haberlerden sonra genel olarak düşüş başlıyor. Dikkat etmek lazım. Birileri satış yapacak müşteri arıyor olabilir.

YTD

Şu grafik okuma olayını az çok çözebilsem içim daha rahat edecek. MACD nasıl olmalı mesela ya da RSI yukarı yönlümü olacak? Kırmızının konumu veya mavinin konumu birbiriyle ilişkili mi?
Hocam bunlar sadece fikir veriyor.. olacak diye bir şey yok .Öyle ki benim yorumladığımı bir başkası tam farklı olarak da yorumlayabilir ki bu da normal.
Ama yine de bakmak isterseniz , Ahmet Mergen hocamın bu konuda hazırladığı videolarına ve ders notlarına bakabilirsiniz.. İsim ile arama yapın muhtemelen karşınıza çıkacak.. Ve bu konuda daha bir çok farklı kişilere ait ders notlarını da bulabilirsiniz.

Hocam bunlar sadece fikir veriyor.. olacak diye bir şey yok .Öyle ki benim yorumladığımı bir başkası tam farklı olarak da yorumlayabilir ki bu da normal.
Ama yine de bakmak isterseniz , Ahmet Mergen hocamın bu konuda hazırladığı videolarına ve ders notlarına bakabilirsiniz.. İsim ile arama yapın muhtemelen karşınıza çıkacak.. Ve bu konuda daha bir çok farklı kişilere ait ders notlarını da bulabilirsiniz.
Şenol KAAN'ı izle Youtube'tan. Bir ara kısa da sürse beraber kafa yoruyorduk. Sabırlı kullanıcılar için çok faydalı grafik eğitimi vermiş.

Paribu borsasında 3,020 TL fiyatlarını gördü ve yakın seviyelerden işlemler geçiyor... Yazımı bitirmeden 3,095 Tl ye ulaştı.. Umarım biraz yavaşlar 👍

Forum istatistikleri

Konular
13.700
Kullanıcılar
6.898
Son üye
xenfocus
Geri