KriptoLuis
Master
- BNB
- 0,00081050
Benim hiç rütbem yok bu arada. Er bile değiliz vallahi 😕 🤔 🙂
Okuduğum ve yazıldığı kadar aktarabildim.. Tekrar tren vagonunda olduğum için sanırım biraz pompa da yapmak istemiş olabilirim, kim bilir.. 😎
0.39 doları geçse, öncelikle @sahinadm hocamızın rütbesini nasıl arttırabiliriz ona bile bakacağım ama hele bir geçebilirse bir geçsin bakalım şu 0.39 duvarını.
Ben bir miktar ADA yatırımı yaptım @sahinadm hocam. Haluk hocamın uğurlu geleceğine inanıyorum ADA konusunda. Sana da tavsiye ederim. YTD 🙂
0.41'i geçerse 0.52 hedef olur. Kötü sayılmaz aslında.Yanlış durakta mı aldık yoksa ADA'yı?
Her yukarı harekette yukarı doğru güncellenmek sureti ile 0.30, 027, 0.15 güçlü destek noktaları.0,42- 0,52 tamam. Peki destek noktaları?
Uğur güzel, kulağa hoş geliyor. Analizler uğurlu gelsin diyelim.Ben bir miktar ADA yatırımı yaptım @sahinadm hocam. Haluk hocamın uğurlu geleceğine inanıyorum ADA konusunda. Sana da tavsiye ederim. YTD 🙂
Yapma hocam..Alttaki grafikte piyasadan nasıl toplanmış bir bak.Ben bu saatten sonra almam, satarım. 0.017 çok iyi bir seviye idi. 😀
Aman o his varsa tren şimdilik yavaş harekette, muhtemelen sorunsuz inişlere müsaade eder.Yanlış durakta mı aldık yoksa ADA'yı?
Hocam 0.15 nereden çıkardın. Günaydın bu arada ☕Her yukarı harekette yukarı doğru güncellenmek sureti ile 0.30, 027, 0.15 güçlü destek noktaları.