Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Bu Altcoin de Analist %900 Artış Bekliyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haluk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim ADA ile bir akalam yok. 😀
Okuduğum ve yazıldığı kadar aktarabildim.. Tekrar tren vagonunda olduğum için sanırım biraz pompa da yapmak istemiş olabilirim, kim bilir.. 😎
0.39 doları geçse, öncelikle @sahinadm hocamızın rütbesini nasıl arttırabiliriz ona bile bakacağım ama hele bir geçebilirse bir geçsin bakalım şu 0.39 duvarını.

Ben bir miktar ADA yatırımı yaptım @sahinadm hocam. Haluk hocamın uğurlu geleceğine inanıyorum ADA konusunda. Sana da tavsiye ederim. YTD 🙂
Uğur güzel, kulağa hoş geliyor. Analizler uğurlu gelsin diyelim.

Ben bu saatten sonra almam, satarım. 0.017 çok iyi bir seviye idi. 😀
Yapma hocam..Alttaki grafikte piyasadan nasıl toplanmış bir bak.

Yanlış durakta mı aldık yoksa ADA'yı?
Aman o his varsa tren şimdilik yavaş harekette, muhtemelen sorunsuz inişlere müsaade eder.

Her yukarı harekette yukarı doğru güncellenmek sureti ile 0.30, 027, 0.15 güçlü destek noktaları.
Hocam 0.15 nereden çıkardın. Günaydın bu arada

Ekran Görüntüsü (1344).webp

Birikim .....Toplanmaya devam edilmiş.. nereye kadar devam eder ?
MACD.......Mavi burnunu aşağıya çevirerek kırmızıyı kesmiş. İyi yorumlanmaz genelde.. Fakat fiyatta düşme olmadan da emniyetli alanlara gelebilir, toparlayabilir ama genel olarak tek sevmediğim durum şimdilik sadece bu .
StochRSI 😍😍😍 Benim kıymetlim .Toparlamış , oldukça iyi gözüküyor. Birde alttaki kesik çizgiyle belirtilen yeri geçip devam edecek olursa

Benim acemi çalışmam.. Yatırım tavsiyesi gözüyle bakmayın ... Eğleniyoruz kendi aramızda işte.

Şu grafik okuma olayını az çok çözebilsem içim daha rahat edecek. MACD nasıl olmalı mesela ya da RSI yukarı yönlümü olacak? Kırmızının konumu veya mavinin konumu birbiriyle ilişkili mi?

Forum istatistikleri

Konular
13.700
Kullanıcılar
6.898
Son üye
xenfocus
Geri