Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Cardano İçin ATH Yakın

Ben destek ve dirençleri verdim. Gerisi size kalmış. 🙂 O seviyeleri baz alarak kademeli alımlar yapılarak trene binilebilir. Çok dipleri beklemekle treni kaçırma olasılığı var.

Yatırım Tavsiyesi Değildir
yav hocam ada analizin var mı ? güncel şekilde genele açık bakmadım hiç
güncel varsa link atar mısın ?

Ben 1,40 dolardan satmadığım için zaten beklemedeyim. Bir ara 1,40 dolarda fazla oyalandı. Satsam mı acaba derken 1,42 oldu ve ben vazgeçtim. Sonrasında 1,35, 1,32 derken yuvarlandı gitti. Artık bekleme zamanı. Piyasa bir noktada yukarı doğru yönlenecektir diye düşünüyorum ya da inanmak isyitorum diyelim.

yav hocam ada analizin var mı ? güncel şekilde genele açık bakmadım hiç
güncel varsa link atar mısın ?
Dün yazdığım yazı var hocam.

Ben 1,40 dolardan satmadığım için zaten beklemedeyim. Bir ara 1,40 dolarda fazla oyalandı. Satsam mı acaba derken 1,42 oldu ve ben vazgeçtim. Sonrasında 1,35, 1,32 derken yuvarlandı gitti. Artık bekleme zamanı. Piyasa bir noktada yukarı doğru yönlenecektir diye düşünüyorum ya da inanmak isyitorum diyelim.
abi bak şimdi bendeki mantık ortada
Bu 90 kişilik ekip ethereum açıklarını kapatmak için girmedi mi bu projeye ? evet girdi ?
ethereum açıklarında ne var kitlenmeler ve yetersizlikler değil mi?

şimdi bu güncellemede Akıllı sözleşmeler ve Token oluşturma geliyor mu ? geliyor.

bu DEFI'ye karşı elini güçlendirmek değil mi? evet güçlendirmek.

bence en güzeli senin yaptığını yapmak ama bu süre 1 ayı bulabilir gibime geliyor.

çünkü akıllı sözleşmeleri ve token sistemine yatırımcılar ve yazılımcılar test amaçlı giriş yapcaktır diye düşünüyorum

buda 1 haftalık bir süreç diyelim.

bu süreçten sonra hafif hafif yukarı yönlü olacak gibi

9 saattir adamlar orata bir yukarı bir aşağı akıllı insanlara aslında al sat fırsatı veriyorlar.

bence bekle abi ama ben dipten almayı hedefledim 🙂

YTD

Dün yazdığım yazı var hocam.

Teşekkürler hocam sen olmasan ne yaparız 🙂

hani katılmıyor değilim şöyle güncel sağlam 😀
Dün dündür, bugün bugündür. S. Demirel 🤣 🤣
Güncel analiz lazım bize 😉

Analiz güncel arkadaşlar. 1.55$ dedim. 1.54$ yapıp aşağı döndü. Altta 1.23$ dedim oraya da dokunup geri döndü. Şu an 1.23$ seviyesinden aldığı destekle yukarı tırmanmaya çalışıyor. Devamında yazıda belirttiğim seviyeler halen geçerli. Alın burada.

ADA için günlük grafiğin dirençleri: 1,40$, 1,55$, 2,30$, 5,01$, 8,43$, 10,64$...

ADA için günlük grafiğin destekleri: 1.23$, 1.18$, 1.02$, 0,66$, 0,51$, 0,39$, 0,26$...

Analiz güncel arkadaşlar. 1.55$ dedim. 1.54$ yapıp aşağı döndü. Altta 1.23$ dedim oraya da dokunup geri döndü. Şu an 1.23$ seviyesinden aldığı destekle yukarı tırmanmaya çalışıyor. Devamında yazıda belirttiğim seviyeler halen geçerli. Alın burada.
bizi böyle aydınlat abi ya 😀

yav arkadaş konuyu 50 ziyaretçi okuyor biride girip fikrini yazmıyor arkadaş 😀
Benim fikrim dünle aynı hocam hem USD bazında hem BTC bazında yükseleceğini düşünüyorum. Bitcoin'in de 2 gün içinde yükselişe geçeceğini düşünüyorum. Ytd.

Forum istatistikleri

Konular
13.700
Kullanıcılar
6.898
Son üye
xenfocus
Geri