SatoshiTURK
Programmer
- BNB
- 0,00067958
All Time High (ATH)ath ne demek ?
Tüm zamanların rekor seviyesi
Konuyu açan arkadaşın konu açma tarihine bakın adam ileri görüşlüymüş 🙂 @Bonarous
All Time High (ATH)ath ne demek ?
Hep beraber takip ettiğimiz bir dönemdi. Bence belliydi... Yine az nakitle yakalandım ama. 🙂All Time High (ATH)
Tüm zamanların rekor seviyesi
Konuyu açan arkadaşın konu açma tarihine bakın adam ileri görüşlüymüş 🙂 @Bonarous
bende hocam az yakaladım.Hep beraber takip ettiğimiz bir dönemdi. Bence belliydi... Yine az nakitle yakalandım ama. 🙂
1.30 anlık olarak kırıldı kalıcı olursa çok iyi olur, bir daha ath yapıcak büyük ihtimal. YTDEkli dosyayı görüntüle 2856
bu aralıkta sanırım bu gece gider ?
bakıyorum yorumlar için teşekkürler arkadaşlar
ben inatçı adamım 1 usd beklemeyi planlıyorum ytd
bugün bakalım neler olacak 🙂1.30 anlık olarak kırıldı kalıcı olursa çok iyi olur, bir daha ath yapıcak büyük ihtimal. YTD
bugün yaşanması gereken Hareketlilik dün yaşandı ada'da abi şahsen ben öyle düşünüyorum.Piyasalarda bazen her şey saniyeler içinde tersine dönebiliyor, iyi derken ani bir bozulma veya kötü derken birden başlayan yukarı atak gibi. Sanırım genel olarak piyasaları izleyenler bu duruma defalarca şahit olmuştur.
Yukarıdaki hatırlatma bir köşede dursun .......... Bugün için ADA olmadığı kadar keyifsiz ve isteksiz... Yükselme denemeleri yapsa da nazlı ve geriye dönüşü hızlı. Bitcoin'in yaptığı yukarı ataklara da katılmaya sanki mecali yok... Yakın zamanda alışılmışın dışında bir tatsızlık var... Her şey sadece 1 saniyeye bakar ama, yine de ama........