Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Fenerbahçe - Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Maçları

Deplasmandaki maçtan daha umutluydum ama olmadı, şans hem var hem yok.. Fb lugano eşleşmesinde ilk maçı deplasmanda kazanmasına rağmen ikinci maç çok zorlanmış, hatta lugano galipken Livakoviç üzerine gelen topta şans kurtarışı yapmıştı, Lille maçındaki son saniye golü işi çok bozdu, Avrupa dan elenme yok ama CL de işi iyice zorlaştırdı

Deplasmandaki maçtan daha umutluydum ama olmadı, şans hem var hem yok.. Fb lugano eşleşmesinde ilk maçı deplasmanda kazanmasına rağmen ikinci maç çok zorlanmış, hatta lugano galipken Livakoviç üzerine gelen topta şans kurtarışı yapmıştı, Lille maçındaki son saniye golü işi çok bozdu, Avrupa dan elenme yok ama CL de işi iyice zorlaştırdı
Bizimkiler 2 fark yapacak da, en az 3 gol atacak da.. Zor ihtimal. D. Kiev, Sevilla ve Olympiacos serilerinden sonra, hele de bu sezonki kombine fiyatları bu kadar pahalıyken taraftarın bu kadar itici güç oluşturacağını düşünmüyorum. Umarım gol yeme alışkanlığımızı bitiririz.

Bizimkiler 2 fark yapacak da, en az 3 gol atacak da.. Zor ihtimal. D. Kiev, Sevilla ve Olympiacos serilerinden sonra, hele de bu sezonki kombine fiyatları bu kadar pahalıyken taraftarın bu kadar itici güç oluşturacağını düşünmüyorum. Umarım gol yeme alışkanlığımızı bitiririz.
bu eşleşmeden çıkan cl ye adım atacak gibi, şuan çok çok iyi denebilecek takım yok, sonraki tur rakiplerinin maçlarını izliyorum; uykum geliyor 😁

Geçmemiz halinde USG'ye bağışıklığımız var ama Prag'ın Sparta olanı Galatasaray'a ters gelmişti, o yüzden Slavia'dan çekiniyorum 🙂 onu da Mourinho halletsin bir zahmet 🙂
gs nin elenmesi kadro planlamasındaki hatalardandı, her iki maçta sol bekte berkant oynatılmış ve o bölgeden 4 gol yenmişti, adamların prag kariyerinde hiç golü olmayan sağ bekleri her iki maçtada gol attı ve her iki maçta gs amatörce 70, dakikalarda eksik kaldı ve bu iki maçın oynandığı 10 günlük dönemde gs 4 maça çıktı. bunlar bahane olarak sayılamaz elbet kadronu ona göre kuracaksın ama bazen futbol şansıda sonucu belirliyor. her iki prag'da en beğendiğim özellikleri, kaleye dikine hızlı oynamaları ve bol şut çekmeleri, şuan slavia 3-0 galip!

Forum istatistikleri

Konular
13.750
Kullanıcılar
6.914
Son üye
alies
Geri