Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Fenerbahçe - Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Maçları

ve fb elendi, konu kilit 😁

şaka yapıyorum elbette, ben sitem hakkımı dk. 57 de rakip takıma arayıpta bulamadığını veren taraftara yapıyorum, koca stadta 7-8 dakikayı tek başına çalıp, rakibin oyunu soğutmasını sağlayan tek fb'li olmayı başardın! emeğine sağlık! ben olsam tespit edilebiliyorsa bir daha stada sokmam.

üzüntü içinde birde mutlu haber vereyim, takip edenler bilir zaten, bilmeyenlere gelsin; Azerbaycan takımı karabağ sahasında 2-1 kaybettiği maçın rövanşında bulgar takımı ludogorast'i 7-2 yenerek cl playof unda hırvat takımı dinamo zagreb e rakip oldu. haydi gardaşlar cl ye ramak kaldı

Yazık oldu. Kazanabilecekleri maçı kaybettiler.

Çalışılmış pozisyon ben göremedim. Hani o meşhur teknik direktör.

Şampiyonlar ligine gidiyorsanız r.madrid, Barça vs. Yenebilecek kapasitede ya da en azından bir umut yenebilecek durumda olmalısınız. Fenerbahçe bu koordinesiz, organize olamayan, ruhsuz futboluyla devam ederse UEFA da da ligde de başarılı olamaz.

O hoca Fenerbahçe'ye göre değil. Sözde türk takimlarini anladım diyordu. Yabancı takımları zaten bilmesi lazımdı. Ön elemede veda etti

Fenerbahçe şu hâliyle lig standartlarının üzerinde oyun oynuyor. O konuda sıkıntı yok. Ama taraftar Avrupa'da başarı istiyor. CL olmadı. Artık UEFA'yı kovalayacağız. Ama bu da kolay olmayacak. Oraya çıkan her takım kendini yırtıyor sonuçta. Herkes maksimumunu ortaya koyuyor.

Bir de hakem meselesi var. Bu sadece Fenerbahçe ile ilgili değil, Türk takımları ile ilgili. Bazı maçlarda "istenmeyen adam" olduğumuzu o kadar net hissettiriyorlar ki, sadece bu bile, insanın bütün hevesini alıp götürmeye yetiyor.

Akşam ki hakem genel olarak fena değildi bence. Ama mesela uzatma dakikakalarını oynatmamasını kim, neyle açıklayabilir ki bize? Kafadan 10 dakika çaldı mı bizden, çaldı.

Saçmalık..

fb iyi değil, bazı anlarda lille'in skor avantajı elinde olmasından dolayı geri çekilmesinde baskılı göründü o kadar, hem lig hem de dünkü maçta fb ileri uç adamları şutlarısürekli kalecinin üstüne vuruyor, adana maçında 15 yaşındaki tecrübesiz kaleciyi dahi zorlayamadılar. osai tek pozisyon buldu onuda öldürücü noktaya vurdu direkten döndü, diğerlerine ders verdi aslında o pozisyonda!

hakemin ilk yarı ve uzatma sonuna eksik süre koyduğuna katılıyorum ama bu türk takımlarına özel bir durum değil! avrupa hakemlerinde +3 diye bir furya var ve bu devam ediyor. geçen yıl ingiltere ligini katıldığı bir programda öve öve bitiremeyen biri vardı, şuan yönetime girdi! izlerken yırtındım yahu bu kadar ingiltere'yi övüyor; tüm değişikliklerin yapıldığı, sağlıkçıların sahaya girdiği, var ın beklendiği, sarı-kırmızı kartların çıktığı maçlara +3 dakika koymak nedir sorsanıza diye!

avrupa'da kimsenin türk takımlarının önünü kesme gibi basit bir düşünceye gireceğini sanmıyorum. o işler 80 lerin sonu 90 ların ilk yarısında bitti! bakın geçen sene gs cl de almanya'daki maçta bayern'e karşı kıyıldı, kane'in attığı golde sol ayak gerideydi ofsayt çizgisinin çekilemediği tek pozisyondu cl'de ve dk. 70 lerde sarısı olan adam barışa yaptığı faul sonrası atılmadı! ve bayern-kopenag maçında son dakika bayan hakem penaltı verdi, elle oynama değil elle taşıma vardı pozisyonda, var iptal ettirdi ve son kopenag-gs maçında kopeng-hag'a beraberlik yetecek şekilde ayarlandı ama yinede gs oralarda istenmiyor diyemem. bunu yönetici ve taraftar dediği anda futbolcuya mazeret yaratmış olur, futbolcuda bu mazereti sonuna kadar kullanır.

fb taraftarının avrupa'da başarıyı tam olarak arzuladığını düşünmüyorum. olimpykos maçı fırsattı ve bu fırsat kadro kısılarak geri çevrildi. ismail hoca ayrılık sonrası konuşacak karakterde biri değil yoksa, mutlaka konuşur o maçtaki kadro kısma olayı kendinemi ait yoksa yönetime mi ait olduğu açıklığa kavuşurdu.

dün maç bitti, hoca tribünleri-tribünler futbolcuları alkışladı! haftaya gs sahne alacak umarım eler ama diyelim ki elendi; taraftar bırakın alkışlamayı sessiz sedasız stadı terk etmez! mutlak protesto yer hem takım hem yönetim! gs-fb-bjk kurdukları kadrolar ile 200 milyon avroyu geçtiler, ileride bu harcamalardan kaynaklı ceza durumlarımız olabilir. ceza geldiğinde; olsun, cl de çeyrek final oynadık, o müziği duyduk, heyecanını sonuna kadar yaşadık demek var, birde elendik ama alkışladık demek var. taraftar olarak hepimizin eli taşın altında, öyleyse değecek heyecanı bize yaşatmak zorundalar. yunan ligi dördüncüsü üç numaralı kupayı alıyorsa, bizim takımlarımızın bundan çok iyisini yapması gerekir. yerel başarıyla yöneticiler kendini ve buna kanan taraftarı avutsun!

Fenerbahçe şu hâliyle lig standartlarının üzerinde oyun oynuyor. O konuda sıkıntı yok. Ama taraftar Avrupa'da başarı istiyor. CL olmadı. Artık UEFA'yı kovalayacağız. Ama bu da kolay olmayacak. Oraya çıkan her takım kendini yırtıyor sonuçta. Herkes maksimumunu ortaya koyuyor.

Bir de hakem meselesi var. Bu sadece Fenerbahçe ile ilgili değil, Türk takımları ile ilgili. Bazı maçlarda "istenmeyen adam" olduğumuzu o kadar net hissettiriyorlar ki, sadece bu bile, insanın bütün hevesini alıp götürmeye yetiyor.

Akşam ki hakem genel olarak fena değildi bence. Ama mesela uzatma dakikakalarını oynatmamasını kim, neyle açıklayabilir ki bize? Kafadan 10 dakika çaldı mı bizden, çaldı.

Saçmalık..
Hocam Fenerbahçe ligin üzerinde falan değil şuan da lig ayarinda. Lille maçında arada biraz hareket gördük o kdar. Adamlar skora yattılar bunun sebebi de bu. Yoksa fener iyi değil ki hani yanlis anlama bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçe iyi olsun isterim Avrupa'da. Ama bu kafayla giderlerse UEFA da da elenir gider. Koordine çalışılmış bir tane atak yok. Bireysel alışılmış doldur boşalt. Sen nasıl hocasin, hiç mi calistirmadin.

Valla uzatma konusuna sonuna kadar katılıyorum. Penaltida bana göre çarpma. Elini saklamaya çalışıyor. 🙂

dün maç bitti, hoca tribünleri-tribünler futbolcuları alkışladı! haftaya gs sahne alacak umarım eler ama diyelim ki elendi; taraftar bırakın alkışlamayı sessiz sedasız stadı terk etmez! mutlak protesto yer hem takım hem yönetim! gs-fb-bjk kurdukları kadrolar ile 200 milyon avroyu geçtiler, ileride bu harcamalardan kaynaklı ceza durumlarımız olabilir. ceza geldiğinde; olsun, cl de çeyrek final oynadık, o müziği duyduk, heyecanını sonuna kadar yaşadık demek var, birde elendik ama alkışladık demek var. taraftar olarak hepimizin eli taşın altında, öyleyse değecek heyecanı bize yaşatmak zorundalar. yunan ligi dördüncüsü üç numaralı kupayı alıyorsa, bizim takımlarımızın bundan çok iyisini yapması gerekir. yerel başarıyla yöneticiler kendini ve buna kanan taraftarı avutsun!
GS şu an elenecek konumda değil hocam. Genç Oğlanlar'a takar iki tane. Ama sonraki aşamalarda pek şans vermiyorum. CL gerçekten iyi bir lig.

FB için -yalan yok- UEFA'ya gitmesine taraftar olarak daha sıcak bakıyorum. Zaten CL'de şansımızın olmadığını hepimiz biliyoruz. Kandırmayalım kendimizi.

BJK için 5-0 ve lige galibiyetle başlamak müthiş moral oldu. Bu rüzgârı devam ettirirlerse, bu sezonun en gerçekçi şampiyonluk adayı. Ki oyunu da güzel. İzlettiriyor maçlarını.

Para konusunda söyleyecek tek kelimem yok. Koskoca kulüpler. Herkes hesabıın kitabını yapıyor. Sadece şunu ekleyebilirim bu konuda: devlet affetmesin. Vergiyse vergi, cezaysa ceza!

Penaltida bana göre çarpma. Elini saklamaya çalışıyor.
Saklamaya da çalışsa futbolcu, kol açıksa artık hakemler veriyor hocam. Kural kuraldır. Ama Tosun Paşa'nın kafası direkte patladı ya, işte o bize en çok "ah" ettiren olay oldu akşam. 🙁

GS şu an elenecek konumda değil hocam. Genç Oğlanlar'a takar iki tane. Ama sonraki aşamalarda pek şans vermiyorum. CL gerçekten iyi bir lig.

FB için -yalan yok- UEFA'ya gitmesine taraftar olarak daha sıcak bakıyorum. Zaten CL'de şansımızın olmadığını hepimiz biliyoruz. Kandırmayalım kendimizi.

BJK için 5-0 ve lige galibiyetle başlamak müthiş moral oldu. Bu rüzgârı devam ettirirlerse, bu sezonun en gerçekçi şampiyonluk adayı. Ki oyunu da güzel. İzlettiriyor maçlarını.

Para konusunda söyleyecek tek kelimem yok. Koskoca kulüpler. Herkes hesabıın kitabını yapıyor. Sadece şunu ekleyebilirim bu konuda: devlet affetmesin. Vergiyse vergi, cezaysa ceza!

Saklamaya da çalışsa futbolcu, kol açıksa artık hakemler veriyor hocam. Kural kuraldır. Ama Tosun Paşa'nın kafası direkte patladı ya, işte o bize en çok "ah" ettiren olay oldu akşam. 🙁
Son vuruş, fırsatları gole cevirme sorunu şuan tüm takımlarımıza var. Şuan 2 fark atabilen tek takım olarak Beşiktaş lider. Hani Beşiktaşlı olarak söylemiyorum. Gol yollarindaki kısırlığı dile getirmeye çalışıyorum. Yoksa ilk hafta daha lider Allah bilir kaç defa değişecek .

Eski oyuncuları özlüyorum. Nihat Kahveci ye ceza sahasınin dışında topa vurdurmamak için kırk takla atarlardı. Alex akıl dolu paslar ve son vruslariyla takımı sirtlardi. Hagi yi söylememe gerek yok zaten. Kapalı defansı açmakta çok zorlanan, içeriye girmek için doldur boşalt yapan, dikine giden oyuncularında teknik yeterliliğinin kısıtlı kaldığı son vuruş anlamında tam anlamıyla efsane diyebileceğimiz kimsenin henüz ortaya çıkmadığı bir lige ve Avrupa ya başladık.

Son düzenleme:
kazansanda/kaybetsende, hedefin olsada, olmasada cl de adamı futbol anlamında dövüyorlar, orası başka bir seviye; şuan katılabilecek hiç bir takımımızın cl de ilerleyeceğini sanmıyorum, başarı için bizim yerimiz uefa avrupa ligi ve konferans kupası ama yinede orada olmak ve o heyecanı yaşamak adına kesinlikle cl derim, fb için hayırlısı artık. inş. en kötü geçen senenin tekrarını uefa avrupa liginde yapar

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.884
Son üye
BlackHatSec
Geri