Schumacher
Champion
- BNB
- 0,00023200
İki dakika uzatma almak için kaç euro ödediniz dördüncü hakeme ey LOSC? 4 dakika sadece VAR incelemesi sürdü. 2 dakika gol sevinci sürdü.
Lanet girsin bmyle hakemlere!
Lanet girsin bmyle hakemlere!
Hocam Fenerbahçe ligin üzerinde falan değil şuan da lig ayarinda. Lille maçında arada biraz hareket gördük o kdar. Adamlar skora yattılar bunun sebebi de bu. Yoksa fener iyi değil ki hani yanlis anlama bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçe iyi olsun isterim Avrupa'da. Ama bu kafayla giderlerse UEFA da da elenir gider. Koordine çalışılmış bir tane atak yok. Bireysel alışılmış doldur boşalt. Sen nasıl hocasin, hiç mi calistirmadin.Fenerbahçe şu hâliyle lig standartlarının üzerinde oyun oynuyor. O konuda sıkıntı yok. Ama taraftar Avrupa'da başarı istiyor. CL olmadı. Artık UEFA'yı kovalayacağız. Ama bu da kolay olmayacak. Oraya çıkan her takım kendini yırtıyor sonuçta. Herkes maksimumunu ortaya koyuyor.
Bir de hakem meselesi var. Bu sadece Fenerbahçe ile ilgili değil, Türk takımları ile ilgili. Bazı maçlarda "istenmeyen adam" olduğumuzu o kadar net hissettiriyorlar ki, sadece bu bile, insanın bütün hevesini alıp götürmeye yetiyor.
Akşam ki hakem genel olarak fena değildi bence. Ama mesela uzatma dakikakalarını oynatmamasını kim, neyle açıklayabilir ki bize? Kafadan 10 dakika çaldı mı bizden, çaldı.
Saçmalık..
GS şu an elenecek konumda değil hocam. Genç Oğlanlar'a takar iki tane. Ama sonraki aşamalarda pek şans vermiyorum. CL gerçekten iyi bir lig.dün maç bitti, hoca tribünleri-tribünler futbolcuları alkışladı! haftaya gs sahne alacak umarım eler ama diyelim ki elendi; taraftar bırakın alkışlamayı sessiz sedasız stadı terk etmez! mutlak protesto yer hem takım hem yönetim! gs-fb-bjk kurdukları kadrolar ile 200 milyon avroyu geçtiler, ileride bu harcamalardan kaynaklı ceza durumlarımız olabilir. ceza geldiğinde; olsun, cl de çeyrek final oynadık, o müziği duyduk, heyecanını sonuna kadar yaşadık demek var, birde elendik ama alkışladık demek var. taraftar olarak hepimizin eli taşın altında, öyleyse değecek heyecanı bize yaşatmak zorundalar. yunan ligi dördüncüsü üç numaralı kupayı alıyorsa, bizim takımlarımızın bundan çok iyisini yapması gerekir. yerel başarıyla yöneticiler kendini ve buna kanan taraftarı avutsun!
Saklamaya da çalışsa futbolcu, kol açıksa artık hakemler veriyor hocam. Kural kuraldır. Ama Tosun Paşa'nın kafası direkte patladı ya, işte o bize en çok "ah" ettiren olay oldu akşam. 🙁Penaltida bana göre çarpma. Elini saklamaya çalışıyor.
Son vuruş, fırsatları gole cevirme sorunu şuan tüm takımlarımıza var. Şuan 2 fark atabilen tek takım olarak Beşiktaş lider. Hani Beşiktaşlı olarak söylemiyorum. Gol yollarindaki kısırlığı dile getirmeye çalışıyorum. Yoksa ilk hafta daha lider Allah bilir kaç defa değişecek .GS şu an elenecek konumda değil hocam. Genç Oğlanlar'a takar iki tane. Ama sonraki aşamalarda pek şans vermiyorum. CL gerçekten iyi bir lig.
FB için -yalan yok- UEFA'ya gitmesine taraftar olarak daha sıcak bakıyorum. Zaten CL'de şansımızın olmadığını hepimiz biliyoruz. Kandırmayalım kendimizi.
BJK için 5-0 ve lige galibiyetle başlamak müthiş moral oldu. Bu rüzgârı devam ettirirlerse, bu sezonun en gerçekçi şampiyonluk adayı. Ki oyunu da güzel. İzlettiriyor maçlarını.
Para konusunda söyleyecek tek kelimem yok. Koskoca kulüpler. Herkes hesabıın kitabını yapıyor. Sadece şunu ekleyebilirim bu konuda: devlet affetmesin. Vergiyse vergi, cezaysa ceza!
Saklamaya da çalışsa futbolcu, kol açıksa artık hakemler veriyor hocam. Kural kuraldır. Ama Tosun Paşa'nın kafası direkte patladı ya, işte o bize en çok "ah" ettiren olay oldu akşam. 🙁