Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00190973
Ben bakiyemde fexo goremiyorum. Ücret düşmüş yarı yariya. Kalanı iade etmiş. Ama fexo 0. Sizde de mi öyle hocam.Fexo kilitsiz dağıtım yapıldı yarı oranında vermiş
Ben bakiyemde fexo goremiyorum. Ücret düşmüş yarı yariya. Kalanı iade etmiş. Ama fexo 0. Sizde de mi öyle hocam.Fexo kilitsiz dağıtım yapıldı yarı oranında vermiş
Ön satış sayfasında yazıyor hocam bakiye yarın eklencekmişBen bakiyemde fexo goremiyorum. Ücret düşmüş yarı yariya. Kalanı iade etmiş. Ama fexo 0. Sizde de mi öyle hocam.
Tamamdır hocam. Bende 0 görünce, yine mi bahtsizligin tuttu dedim kendi kendime 🙂Ön satış sayfasında yazıyor hocam bakiye yarın eklencekmiş
İlginç bir saatlisteleme 19:00 da
Yani para toplamalık bir sistem oluşturmuşlar daha hiç bir şeyi ayarlamamışlar buda sıkıntı değilmi birde hackerlerin sevgilisi sol ağını seçmeleri ilginç geldi banaDaha basmamislar token hocam
Şuan para toplayıp kendi borsalarinda kapalı çevrim listeleyecekler.Yani para toplamalık bir sistem oluşturmuşlar daha hiç bir şeyi ayarlamamışlar buda sıkıntı değilmi birde hackerlerin sevgilisi sol ağını seçmeleri ilginç geldi bana
Aslında bu yapılan açıklama bir süre başka bir listeleme olmayacağı anlamına geliyor benim için önemli olan buŞuan para toplayıp kendi borsalarinda kapalı çevrim listeleyecekler.
Solana ağında bir sürü proje var hocam. Bu hepsi hacklenecek anlamına gelmiyor. Projenin tercih meselesi ama multichain haline getirirler multemelen.