Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00191877
O konuda doğru hocam.ag ve gerçekte token yok ise listeleme imkanı yok.Aslında bu yapılan açıklama bir süre başka bir listeleme olmayacağı anlamına geliyor benim için önemli olan bu
O konuda doğru hocam.ag ve gerçekte token yok ise listeleme imkanı yok.Aslında bu yapılan açıklama bir süre başka bir listeleme olmayacağı anlamına geliyor benim için önemli olan bu
Herkese merhaba,
@onuraltantan bey ile toplantıdaydık ofisten çıkacaktık şimdi çok soru gelmiş. Cevaplamadan çıkmayalım dedik. Kontrat adresiyle ilgili cevap;
Solana ekosisteminde token minting, metadata yönetimi, swap, multi-sig ve blokzinciri etkileşim mekanizmaları, EVM ekosisteminden farklı işlemektedir. EVM temelli geleneksel akıllı kontratlar yerine, Solana programları daha alt seviye ve "native" olarak valitadör node'larda koşmakta ve bu programlar EVM üzerinde custom implemente edilen token yönetimi kodları yerine birçok işlevi "native" ve daha güvenli olarak olarak yerine getirmektedir. FEXO Token, bir multi-sig Solana SPL-Token olarak mint edilecektir. Token davranışını uzun vadede etkileyebilecek güvenlik faktörleri denetimi devam etmektedir. Ayrıca multi-sig otoritelerinin kimler olacağı, Futurance ekosisteminin uzun vadedeki "merkeziyetsiz ve regülasyona uyumlu DAO" ortaklarına devredilmesi gibi stratejik kararlar, bu imza ve yetki otoritelerine kadar birçok önemli karar son aşamadadır. Bu konularda herhangi bir şüphe yersizdir.
Bu ne anlama geliyor aktif bir contrat adresi yok herhalde cüzdanları açık değil yani demi @SatoshiTURK @Vonzarovich
Uygulamada sorunun farkındalarmis. Ekip çözecekmis. Öyle söylediler.Sıkıntılar başladı uygulama android hata veriyor benim yanımdaki herkeste ios sıkıntı yok siteden girincede al sat yaptırmıyor uygulamaya yönlendiriyor
İnşllah siteden de satış yapmaması sıkıntı çünküUygulamada sorunun farkındalarmis. Ekip çözecekmis. Öyle söylediler.
abi inan o kadar normal şeyler ki acele etmemek gerekiyor. eminim oradaki yazılımcı arkadaşların bir çoğu stres altındadır 🙂Uygulamada sorunun farkındalarmis. Ekip çözecekmis. Öyle söylediler.
Akşam 7 de ön satış açılışı zaten. O yüzden kasmiyorum. Cozemezseler açılışı ertelerler heralde. Acarlarsa kıyamet kopar zaten.İnşllah siteden de satış yapmaması sıkıntı çünkü
Ön satış açılışında da muhtemelen uygulama, site çökecek. İlk tecrubeleri.abi inan o kadar normal şeyler ki acele etmemek gerekiyor. eminim oradaki yazılımcı arkadaşların bir çoğu stres altındadır 🙂