Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Goblin Mine Game Telegram Botu

Günlük kombo
IMG_20241122_141651.webp

Nasıl bir sorun yaşadınız ? Bilgi verebilirseniz direkt sorumluluklarına iletebiliriz durumu.
Tanıtım bölümü var. 200 a kadar Ton vadediyorlar. Kripto platformlarına kesinlikle ton ile ödeme yapacaklarını özellikle belirtmişler. Dedim bakalım bunlar ton ödeyecek mi? Gönderdikleri 100k bronz. Yani oyun parası dışında birşey vermemeye özellikle gayret ediyorlar.

Bir diğer nokta. İçeriği paylaştım. Dedim başvuruyu göndereyim. Hopp bir uyarı 30 refiniz olmalı. Tanıdık geldi mi bu sistem size. Neyse 90 küsur 100 refim var. Sıkıntı yok o konuda gönderdim. Bu konuda sıra numarası ile 30 u carptigimda yani herkesten 30 isteseler diyeyim suanki üye sayılarına çok yakın bir rakama ulaşıyoruz.

Kısaca bunlar ton falan ödemez. İlerleyen dönemde küçük meblağlar odese bile iş büyük miktarlara gelince arıza çıkarır. Şahsi kanaatim.

Son düzenleme:
Birkaç YouTube/telegram kanalı sahibi de teyit etti. Standart tarife 100k bronz. ( Günlük carktan bile 500k 1m çıkıyor genelde) Öncesinde 30 ref getirttiriyor. Güzel tezgah.

Forum istatistikleri

Konular
13.868
Kullanıcılar
6.958
Son üye
Creamyjem
Geri