Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Goblin Mine Game Telegram Botu

Screenshot_2024-11-24-18-56-00-29_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.webp

Aynı içeriği tekrar gönderdim. Hata verdi daha önce gönderildi diye. Bende link kısaltma kullanıp gönderdim. Sosyal medyada paylaşım şartı var normalde. Onu da koymadım. Açıklama kısmında da dolandırıcı ve sahtekar olduklarini özellikle belirterek hakaretler yağdırdım.

100 k Bronz verdiler 🙂

Kısaca bakmadiklarina emin oldum. Lafta birşeyler dağıtıyorlar. 3-5 dağıtır sonra yok şu paketi alın bu paketi alın diye kat ve kat fazlasını çıkarırlar. Bunlardan bir cacık olmaz 🙂

Ben de video gönderdim. 150.000 bronz verdi. 2 hafta oldu. Gönderdiğim gün 35.000 video yüklenmişti sisteme. Video kalitesi içerik ve takipçi sayısına göre ödül verilecek denilmişti. Benim ilk videom olduğu için haliyle takipçi de yok. Çok sıkıntı yapmadım durumu. Sizin ne kadar takipçiniz var hocam. İzlenme nedir. Merak ettim. Herkese mi boyle gönderildi acaba.

Ben de video gönderdim. 150.000 bronz verdi. 2 hafta oldu. Gönderdiğim gün 35.000 video yüklenmişti sisteme. Video kalitesi içerik ve takipçi sayısına göre ödül verilecek denilmişti. Benim ilk videom olduğu için haliyle takipçi de yok. Çok sıkıntı yapmadım durumu. Sizin ne kadar takipçiniz var hocam. İzlenme nedir. Merak ettim. Herkese mi boyle gönderildi acaba.
Makale hocam video göndermedim

Forum istatistikleri

Konular
13.868
Kullanıcılar
6.958
Son üye
Creamyjem
Geri