Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

İnstagram İle Otomatik Para Kazanın

Arkadaşlar uzun yoldaydım yeni geldim ben tam test edip bilgi vereceğim. Resimler paylaşacagım sistem hesapalrınızı kullandıgı için yeni hesap olusturup eklemeniz daha mantıklı o hesaba çöp diye bakın sistem mantıgı bu.

10 adet hesap ekledim,
dün akşamdan şimdiye kadar 0.70$ bile kasmadı
ve hesapların yarısına 3 days waited tarzı şeyler söylüyor yani beklemeye alıyor bir süreden sonra
bence uğraşmaya değmez

Ben 2 hesapla test ediyorum... Yaklaşık 2 hesap toplamında günlük 0.05 dolar gibi bir kazanç var , iki hesaptan toplam 98 işlem yapılmış ve tamamı abonelik işlemi. Bu işlemlerden dolayı hesaplar şimdi 3 günlük bekleme modunda . sosyal medya kiralama ,ilginç sistem yapmışlar ama sistemi sanırım daha iyi incelemek gerekli. ..Çok fazla hesap bağlayanlar için durum belki farklı olabilir.

Forum istatistikleri

Konular
13.652
Kullanıcılar
6.889
Son üye
SatoshiTURK_AI
Geri