Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

İnstagram İle Otomatik Para Kazanın

Ben kendi fikrimi söyliyeyim hiç bulaşmayın b*ktan sistem, hesap kilitlendi diyor , yok durduruldu ben 1 aya yakındır 10 hesap bıraktım 0.70 cent birikmiş o da 0.50 sistem veriyor yani 0.20 cent Çööööp..

Ben kendi fikrimi söyliyeyim hiç bulaşmayın b*ktan sistem, hesap kilitlendi diyor , yok durduruldu ben 1 aya yakındır 10 hesap bıraktım 0.70 cent birikmiş o da 0.50 sistem veriyor yani 0.20 cent Çööööp..
Anladım hocam fikrinizi değerlendiriyorum ama siz birşeyi yanlış yapmış olabilirmisiniz çünkü @Yatırımcı hocam gayet emin,
yani sistemin admini ile falan iletişim halinde sanırım.

Arkadaşlar 1 hesap ile 1$ kazanamazsınız öyle olsaydı herkes işini gücünü bırakır günde 100 hesap açar günlük 800 tl kazanırdı. Bu işi yapanların cogu panel sahibi adamlar 300-400 hesap ekliyor ancak birşeyler ortaya cıkıyor malesef 5-10 hesapla iş yüremez.

öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim .. Benzer sitelerle aslında çok ilgiliyim ama bu siteyi gözden kaçırmışım , sistem bana hoş gözüktü . Site şartlarını karşılayan bir kaç çöp diyebileceğim hesabı bağlayarak test etmeye çalışacağım. Kazanayım kaybedeyim hiç önemli değil ,hem hakikaten yapmak istediğimden hem de yeni bağış butonunu denemek istediğimden @Yatırımcı arkadaşımıza mevcut tanıttığı konu için teşekkürler ve bu paylaşım için kendisinin forum bakiyesine 250 satoshi miktarında küçük bir gönderim yaptım. (bağış butonunu umarım doğru şekilde kullanmışımdır ) 🙂
hocam siteden ödeme alabildiniz mi diğer konulara bakıyorum da mesajlara da bakıyorum ayriyetten baya da vakit geçmiş üzerinden ama merak ettiğim için sormak istedim iyi geceler dilerim 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.652
Kullanıcılar
6.889
Son üye
SatoshiTURK_AI
Geri